自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

美國xx樂園波波池算唔算乾淨,bb去玩會唔會唔好?

1歲多bb去(極少人時段玩).
該用戶已被刪除

Re: 美國xx樂園波波池算唔算乾淨,bb去玩會唔會唔好?

大宅

波波沾滿bb口水,好多病菌架,如果小朋友抵抗力差,好多時玩完會病,少去為妙!

男爵府

好媽媽勳章

我都無俾kylie玩過, 我都覺得唔衛生!

伯爵府

我都等囡囡3歲既時候先開始帶佢去玩
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

男爵府

我覺得波波池咁多個波,唔會續個續個拎去消毒囉!!

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我妹妹之前係美國xx樂園做summer job,佢千叮萬囑叫我唔好俾囡囡玩波波池..............咁你地明啦 !

大宅

唔知有冇人記得N年前有小朋友於麥x奴的波波池感染了
手足口病, 之後麥x奴就關閉及拆去所有波波池.

子爵府

你揀D有洗波波池的洗波波機的分店去呀,o個D就好乾淨架
(即大間的波波池囉)
個洗波波機真係逐個逐個波o甘洗架,

大宅

fungfungmami 寫道:
我覺得波波池咁多個波,唔會續個續個拎去消毒囉!!

agree
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

除左口水之外,有時d細B玩得興高采烈時,唔記得要去shu shu,,,,就咁賴左尿係波波池............

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我好小比仔仔玩~~今年過年0個時比佢同表姐一起玩一次,之後2個都病左2WEEKS,以後都唔會比佢玩啦.
我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

男爵府

唔怪得咁邪, 個女次次玩完都病 :evil:
有朋友話係個池入面揾到雞骨
之後每次同個女經過, 我都要升東擊西咁走得快好世界 :tongue:
honeyBB 寫道:
我妹妹之前係美國xx樂園做summer job,佢千叮萬囑叫我唔好俾囡囡玩波波池..............咁你地明啦 !

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得ok喎....我仔仔大約2歲左右開始有同佢去玩...次次我都跟埋一齊入既...去左咁多次..可能我多數閒日去..又係夜晚...多數冇人玩....眼睇都冇話乜dirty

而且我仔仔玩完波波池都未試過病囉

大宅

就算日日有拎d波波去消毒,除非你個B係第一個洗完去玩果個,唔係又俾人污染番,萬一惹到麻疹水痘就麻煩
該用戶已被刪除

Re: 美國xx樂園波波池算唔算,bb去玩會唔會唔好?

大宅

~~~
咁邊度有洗波波池既玩呢~

水晶宮

畀面勳章

你去買一個細細地俾佢響屋企玩咪得囉!
toys'r'us有好多選擇。
出面d真係好污糟架!
mrs_e.c 寫道:
~~~
咁邊度有洗波波池既玩呢~

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

太細唔多好,話晒係共眾地方

男爵府

太細同唔夠高好似係唔比入架,通常我都係閒日先會比佢去玩,同埋玩完要同佢切底清潔

首頁

尾頁

跳至