跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

Re: 深圳書城一天遊 , 有興趣嗎?

yorkboy

你住邊樹架?

大宅

PW530

聽聞係整bk既vip喎, 所以上唔到, 等我重以為我部腦壞咗

男爵府

想問大家食左野先出發,定去到深圳先食?? 大約行程會係點?

大宅

我唸自己食?少少?先囉﹐買完?去番商業城丹桂軒飲茶﹐好唔好呀?
或者有無其他意見呢?

男爵府

我冇所謂,就咁話啦!

各位,食d d 野,去完書城先再食!

大宅

想問你地打算幾多點返hk呀? 如果改 10:00am 返去你地 ok? 因為我要 5:00pm 前返hk. 想有多啲時間買嘢, 咁你地會唔會帶人仔去買野 or 用港幤 ?

happy-baby
我住沙田架, 去羅湖好方便, 不過我隻 c6 唔鐘返大陸, 所以你話約一齊返去買野我不知幾開心呀, 你地唔好笑我喎, 我都有4-5年冇去過羅湖架, 宜家有e道 & 地鐵我都未試過, 都算係港燦一名

kellylamyc
多啲人去熱鬧啲, 安全啲

男爵府

yorkboy,

你意思係10時上水火車站車頭等,係咪 ?-(

我anytime 都ok!!

我帶人仔去買野,好似5收港幤 有冇知係咪堅呢

大宅

我問無問題呀! 唔知其他媽咪點? 5點前返到香港當然OK喇,我可能上到羅湖先唱人仔﹐其實比港紙都得﹐因為大陸而家好方便﹐兩樣都得;
不過11點上去﹐5點返HK,其實都夠時間﹐因為過關而家好快

大宅

係呀10時上水站車頭等, 最好食埋野先
哦! 重以為會收港幣

kellylamyc 寫道:
你意思係10時上水火車站車頭等,係咪 ?-(
我anytime 都ok!!
我帶人仔去買野,好似5收港幤 有冇知係咪堅呢

男爵府

記得有媽咪好似買左好多??5知你地有諗過會拎架車仔去載??可能拎會好鬼c 重

大宅

我會帶個細拖bag去, 的書好重架! 會帶人仔,
好似 n 咁多年前去買過可以pay by visa...
10:00好呀, 早去早回, 自己食完早餐先, 買完或之後再食...
不過唔知帶幾多人仔先ok...

大宅

我都唔知帶咩袋去﹐我無有WHEEL既BAG呀!
我又驚我會失控

大宅

我一陣會北上, 睇下有無時間過去望下收唔收港幣先

侯爵府

畀面勳章

今日好鬼忙 :lol: :lol: 同呀女去咗causeway bay 中央圖書館玩呢個"玩具圖書館" & 另一個PG,好正ar"玩具圖書館", 有機會一定要去ar... ,所以咁遲reply比妳哋,我冇所謂 10点就10点la.... :wink: :wink: :wink:

大宅

PW530

點去架? 衰婆呀, 重乜唔叫埋我去呀 :tongue:

侯爵府

畀面勳章

鬼知咩 都係個friend 幫我booking ka 下次一齊啦 不果要一星期前做booking ka.... 妳會覺得遠嗎 我為呀女更遠都要去la.... 睇妳la......

侯爵府

畀面勳章

大陸e道妳哋apply 咗未呀 ! 快好多 woo....

男爵府

我聽朋友講過causeway bay 中央圖書館玩呢個"玩具圖書館好正,想去,不過,好難book 現在暑假,應該重難d

大陸e道咩黎?? 同yorkboy一樣都好耐冇返去啦

係bor...拎手推喼重好!!Tks!

大宅

hehe.....攪到我心思思又想去添! :mrgreen:
但係我個囡病到依家都仲未好番,我睇情形再join你地!

大宅

大家都ok咁就好lu, 10:00am上水見啦, e-道點apply, 等我上網look look 先, 想問有冇人知比hk$ 係咪找番 hk$ 架 ? 係就唔換人仔lu. 除左要帶車仔, 仲有冇咩要帶呀?

ringmike
如果oo 好番你都join 埋我地啦

首頁
12345...10

尾頁

跳至