跳至

首頁
23456...10

尾頁

侯爵府

畀面勳章

Re: 深圳書城一天遊 , 有興趣嗎?

JOD

5駛玩yoga ar..... 介紹個初級班嚟玩吓,啲骨頭越嚟越5聽洗ar :-( :-( :-(

大宅

DID YOU READ THE PILLOW INFORMATION.................

ARE U SERIOUS TO PLAY hahaha..... CLOSER YOU
AT YUEN LONG arh
長春籐 瑜伽 HERE !!!

IF YOU DON'T LIKE IT PLAY AT YUEN LONG, YOU HV TO GO TO KLN SIDE LA...........
Namaste

大宅

[size=x-large]點解啲個YOGA班咁得意有參茸海味買既????

專唔專業架(唔係想challenge, 只係想問下安唔安全)

不過咁平都可以去試下喎

侯爵府

畀面勳章

找日試堂law...
HAPPY-BABY 寫道:
[size=x-large]點解啲個YOGA班咁得意有參茸海味買既????

專唔專業架(唔係想challenge, 只係想問下安唔安全)

不過咁平都可以去試下喎

大宅

HAPPY - BABY

唔該晒!!!希望我c佬可以快0的同我去啦!!!!

yanyant97

羅湖過關後, 就坐地鐵第三個站(大劇院站)落車, 然後係C出口 (你望下指示牌呀, 唔記得C1定C2, 佢有指示深圳書城邊個出口架喇), 可比港幣;

大宅

happy-baby, ring, pw530, yorboy,

上次傾左第1集:大肚生仔經, 唔知幾時我們可以繼續我們第2集:湊仔經...

侯爵府

畀面勳章

我就anytime 唔知其他mami点woo
芷殷 寫道:
happy-baby, ring, pw530, yorboy,

上次傾左第1集:大肚生仔經, 唔知幾時我們可以繼續我們第2集:湊仔經...

大宅

好呀, 好呀, 你地話我知邊日喇, 唸番起個日幾個C9係度傾計, 真係傾得好開心呀! 越傾越HIGH~

大宅

不如:
28/7(今星期五) or 31/7 (下星期一)
下午2:00-4:00 上水美心or 客家棧

大宅

好呀, 我囝囝學校今個WK放暑假, 我28 & 29 攞左AL, 不如就 28/7啦 OK ? 不過可能會帶埋仔仔來, 唔知仲可唔可以傾計 :-( :-( :-(

芷殷 寫道:
不如:

侯爵府

畀面勳章

28/7 我都ok ka 不果点解去上水既 (問吓啫),我邊度都得ka.....
yorkboy 寫道:
好呀, 我囝囝學校今個WK放暑假, 我28 & 29 攞左AL, 不如就 28/7啦 OK ? 不過可能會帶埋仔仔來, 唔知仲可唔可以傾計 :-( :-( :-(

[quote]
芷殷 寫道:
不如:
[/quote]

大宅

頭先同 ring 通過 tel, 她都應該ok...
係上水係方便yorkboy, ring, 如果她們來元朗好不便,
咁我們就去返大家都較方便之地方...

大宅

講樣攪笑嘢, 芷殷呢排又叫我左 "阿咪"
她叫我好多名架, 媽咪, 媽媽, 阿咪...
教她講1,2,3,4,5 她識,
但而家我講1, 她就唔跟我講, 就講2, 我講2, 她就講3...

大宅

我都無問題呀, 一於28/7喇

我啲兩日都好開心呀, 琪琪終於都識得KISS我喇, 因為之前佢淨係識得避, 而家主動KISS我, 好SWEET呀!!!

侯爵府

畀面勳章

琪琪係5係見到我同蕎蕎kiss,就學到嘢呢! anyway 真係好sweet...sweet...sweet....
我都無問題呀, 一於28/7喇

我啲兩日都好開心呀, 琪琪終於都識得KISS我喇, 因為之前佢淨係識得避, 而家主動KISS我, 好SWEET呀!!!

侯爵府

畀面勳章

妳都好知道芷殷叫 "阿咪"係叫 妳,蕎蕎叫我 or 我工人都叫"阿咪",因為我工人个名就叫 "阿me",我都分5清楚佢叫我定叫工人。
芷殷 寫道:
講樣攪笑嘢, 芷殷呢排又叫我左 "阿咪"
她叫我好多名架, 媽咪, 媽媽, 阿咪...
教她講1,2,3,4,5 她識,
但而家我講1, 她就唔跟我講, 就講2, 我講2, 她就講3...

侯爵府

畀面勳章

咁我們就決定 28/7 la.... 但决定邊間酒樓未

大宅

[size=xx-large]PW530

>>>香港瑜伽總會! YUEN LONG BRANCH<<<

Namaste

大宅

咁新城市廣塲你地有冇車返屋企呀? 嗰道有好多食店, 會否考慮呢?

芷殷 寫道:
係上水係方便yorkboy, ring, 如果她們來元朗好不便,

侯爵府

畀面勳章

no problem
yorkboy 寫道:
咁新城市廣塲你地有冇車返屋企呀? 嗰道有好多食店, 會否考慮呢?

[quote]
芷殷 寫道:
[/quote]

首頁
23456...10

尾頁

跳至