在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 延續~港、九、新界夜遊人~~~第5站

BB仔媽咪,

現在去紏正BB比人仲壞的地方還來得切,只視妳們的決心。

‘有時家長不自覺間享受自己的BB比別的BB那份「超越」感’所影響呢!

BB仔媽咪 寫道:

臨臨 寫道:
]

這又確是非一般BB,某程度上能給予父母極大的安慰!
BB的言行是否得鼓勵而持續下去,好看父母態度的取決。BB是一張白紙般,他生命的色彩實在依賴父母正確的引導呢! :wink: :-P [/quote]
臨臨
你講得岩可能係啦,BB是一張白紙
但我呢張白紙可能比我教壞了 :-( :-( :-(
佢最近又多樣煩,就係常常攞相機自己影相
佢只得24個月自己以經有部自己
佢以經比人種壞了 :-( :-( :-(
[/quote]

子爵府

臨臨
你講得對 可能係
其實BB有時都好乖,佢都會幫手做家務架
講都冇人信
佢做好多事情出來都唔似BB
我真係有超越感
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

別墅

BB仔媽咪 寫道:
臨臨
你講得對 可能係
其實BB有時都好乖,佢都會幫手做家務架
講都冇人信
佢做好多事情出來都唔似BB
我真係有超越感

子爵府

臨臨
你今晚咁夜呀

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

複式洋房

long time no talk because my bb always wake up at night, over 7 times so no time on-line,

but bb always not sleep at day time, i am so tired.............

侯爵府

跌............................左好多頁
我家有隻曳曳豬

水晶宮

畀面勳章

咁咪UP 番上嚟囉
sharonwong 寫道:
跌............................左好多頁

侯爵府

揚媽
我家有隻曳曳豬

水晶宮

畀面勳章

靚女,
hello
sharonwong 寫道:
揚媽

水晶宮