跳至

首頁
23456...24

尾頁

別墅

Re: 有冇小西灣媽咪呀 ?

Dear Minibee,

56PCS

Thanks - Connie

Every Siu Sai Wan Mami,

By the way, some mami, pls update the date of birth with year of your loverly BB. We try to arrange our gathering as soon as possible.

Dear Mimi1102,

I will apply Cannan for my daughter.

[img align=left]http://lilypie.com/baby2/070904/.png[/img]

別墅

hello,各位︰

我今年先搬入小西灣,住富怡,女兒是2000年7月出生。

請問有沒有其他小朋友將今年九月入讀小一呢?

複式洋房

我都住小西灣嫁, melvin仔係0604出生的, 我都想參加嗰gathering得吾得呀

大宅

duckduckB,

緊係得啦, 越多人參加越好玩呀 ..

ConnieHo,

我都會報迦南, 但係我想問下, 你覺得康傑點樣唔好法呀 ? 等我可以慳返唔洗去報名ar ma ..haha

別墅

hi, 你地好, 我都係住小西灣"fu yee fa yuen", 囡囡而家10個大多d, 諗住出年報讀n1, 唔知"康傑"定"迦南"好d? 你地有無意見可以提供? 謝謝!

洋房

Ruby&earl 寫道:
以下係現時已報到之mami. 如有資料錯誤請更正.

Name(M/F) Date of Birth Home Address Log in
1) Mimi1102 F 12/05 富欣
2) connieho F 26.03.04 富怡
3) Condy F 01/06 富欣
4) Joey718 M 07/05
5) Maylmm F 2000 富欣
6) Michelle_cc
7) Febian F 05/05
8) Jammylau 01/2006
9) FungFungmami M
10) bb1000 02/05
11) szeszes M
12) Suki_ho
13) bb_King
14) mimibee
15) cfu 3/06
16) DoDoDoDo 1/06
17) Ruby&eal F 10/01大囡 9/05 細囡 富欣

男爵府

我報到:我的兒子06/04出世

大宅

住富景花園, 男仔,03年4月出世

大宅

Ruby&earl 寫道:
以下係現時已報到之mami. 如有資料錯誤請更正.

Name(M/F) Date of Birth Home Address Log in
1) Mimi1102 F 11/05 富欣
2) connieho F 26.03.04 富怡
3) Condy F 01/06 富欣
4) Joey718 M 07/05
5) Maylmm F 2000 富欣
6) Michelle_cc
7) Febian F 05/05
8) Jammylau 01/2006
9) FungFungmami M
10) bb1000 02/05
11) szeszes M
12) Suki_ho
13) bb_King
14) mimibee
15) cfu 3/06
16) DoDoDoDo 1/06
17) Ruby&eal F 10/01大囡 9/05 細囡 富欣

別墅

想問你地有無帶bb返playgroup or 有無好介紹

大宅

我都搵緊呀, 杏花村有, 但係冇星期六日的course ..
該用戶已被刪除

別墅

mimi1102,
我宜家星期六同亞仔係上環返,由外藉miss教都ok,但想睇下有無近d嘛

大宅

bb1000,

你响上環邊度上堂呀 ? 九個月收唔收呀 ?

別墅

mimi1102,
亞仔而家個班係for 6mth to 18mth,所以 9 mth ok la....
pls check pm !

大宅

我上個星期六去左杏花村睇下d 幼兒園, 除左上書房close 左之外, 其他全部去晒...

聖道明暫定10月14日有開放日 ..大家可以10月頭再打電話去re-confirm tel : 2897 0701

複式洋房

hi, 我住富怡第二座, 我個女11 個月大

洋房

Hi, 各位︰
My son, 2000年11月出生。住富景. 有無好補習先生介紹, 個仔剛入小学冇時間幫佢跟.
conton :-?

大宅

各位小西灣媽咪,

我個女剛剛轉左大仔奶粉, 有一罐細仔奶粉多左, 日本雪印, 未開, 880g, 07年10月15日到期, 有興趣請pm 我 ..

謝謝

洋房

Seems nobody mention about Rosaryhill, it's pretty good . Although it's a bit far away, but all school function with their own school bus....
conton :-?

首頁
23456...24

尾頁

跳至