自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 我唔見左申請公屋個張藍卡............

多謝你提醒~~~

WINNIEYIP 寫道:
吓~~~封信咪有寫住個no囉

[quote]
欣澄媽媽 寫道:
因為佢寄左張特快公屋比我,我又想參加,所以我要20號之前知度個no. :-(

[quote]
quote]

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

欣澄媽媽 寫道:
係咪[size=x-large]G 1159xxxx呀???

係呢個啦....不過你唔洗成個no. show晒出黎既...hahaha...

公爵府

係呀~~~

咁都唔記得,大頭蝦
因為特快公屋要寄返呢封信比佢至得架~~
所以有no都冇用~~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
欣澄媽媽 寫道:
係咪[size=x-large]G 1159680-4呀???

男爵府

唔該晒大家~~~ :mrgreen:

水晶宮

畀面勳章

[size=xx-small]真係好驚你會連個女都唔見埋呀~
欣澄媽媽 寫道:

大宅

不過特快公屋有d係死過人,有d係比太耳窿追數先搬,總知唔係好

男爵府

bowling2004 寫道:
[size=xx-small]真係好驚你會連個女都唔見埋呀~[quote]
欣澄媽媽 寫道:

[/quote]

男爵府

[quote]
carmen33 寫道:
不過特快公屋有d係死過人,有d係比太耳窿追數先搬,總知唔係好

男爵府

[quote]
carmen33 寫道:

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

一定要睇????....睇岩左唔要先會扣一次架.....

水晶宮

畀面勳章

欣澄媽媽 寫道:

[quote]
bowling2004 寫道:
[size=xx-small]真係好驚你會連個女都唔見埋呀~[quote]
欣澄媽媽 寫道:

[/quote][/quote]

別墅

欣澄媽媽 寫道:
我都知呀,但係佢一定要你睇呀嘛,唔睇就扣你一次.... :-( [/quote]
唔係嫁,照我所知你可以唔睇,佢唔會扣你,
但如果你睇左之後唔要間屋,佢就一定會扣你一次

首頁

尾頁

跳至