懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

浸會vs法國, 邊間好啲?

如題

大宅

Re: 浸會vs法國, 邊間好啲?

我都唔好清楚! 不過我都會揀法國, 因為我屋企人方便d。
但係我有個friend新年去浸會生, 佢極度不滿, 佢話d亞嬸同姑娘好衰, 又惡死, 明明俾左錢去私家都無services, 仲衰過去政府, 叫佢地拿d o野又聽左唔做, 餐餐都話等陣先, 跟住就無哂影! 叫佢地時又黑口黑面。
我妹妹昨日剛出院, 佢係法國生, 佢話都係差, 不過就無黑面, 但係d人好懶, 我坐足一日都無人o黎過, 只得亞嬸o黎左一次換水, 姑娘一次o黎探熱, 全完好似無人看管, 最好你產婦d屋企人做哂。我妹妹都講, 叫亞嬸換水, 佢直情唔so你囉! 最後係佢老公自己行出去換!!!

大宅

我早兩日睇醫生,醫生問我係咪一定要去法國(其實已經book左)佢話法國宜家人手短缺,要有心理準備到時禁鐘叫姑娘會好耐都無人黎,除非你有好多屋企人照顧你啦
聽到我心思思想轉去浸會...但係又唔清楚浸會服務是否ok
我個醫生話佢宜家只係去法國開刀,唔去執仔,因為姑娘人手太少喎

大宅

s_s
你妹妹開刀住左幾多晚?有無join package??

大宅

佢住3人房, 無join package, 住左5日4夜, 醫院收費o個part係hk$15000左右, 再加你自己的醫生費及麻醉師費囉!
佢total係hk$32000埋單
佢話唔join package係最抵!

民房

I gave birth during at Baptist last Nov quite good wow. The nurse was very good and always checking.

首頁

尾頁

跳至