跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 攪活動啦喂!! 黎呢度提議下啦!!

Just know how to post a photo here
Let me try here, thank you.[img align=left]http://onfinite.com/libraries/970103/418.jpg[/img]
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

死火, 張相大得滯, SORRY
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

又學埋咁樣

CLICK HERE

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

LLK,

你好叻叻喎, 全部識用喇!!

LLK 寫道:
又學埋咁樣

CLICK HERE

子爵府

都係多得你既提示

leejoannelee 寫道:
LLK,

你好叻叻喎, 全部識用喇!!

[quote]
LLK 寫道:
又學埋咁樣

CLICK HERE
[/quote]

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

希望9/3 班playgroup可以下午啦,
呈呈同bebe可以一齊玩丫...

子爵府

聽日玩後大家SHARE D 相睇

大宅

leejonnelee,

我試過
[

大宅

[quote]
harveyson 寫道:
有冇人有興趣上playgroup, 老師話可於3/9 (星期日)上午開一班 (lesson 2)
1. ipchingyee
2. leejoannelee
3. hancheungbb
4. ksfionawong
5. babykiu
6. harveyson
7. littlemama
[

大宅

今日超好玩!蓁蓁very very happy!!

但她在玩時的搶玩具、唔聽書… :tongue: 野x行為,令我覺得她一定係一個'大耳牛'!
[img][/img]

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係咪d相太大呀, 所以upload唔到去onfinite呀?? [quote]
littlemama 寫道:
leejonnelee,

我試過

首頁

尾頁

跳至