嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

除花園街, 邊到仲有carters 賣??

thx!!

別墅

Re: 除花園街, 邊到仲有carters 賣??

赤柱

大宅

灣仔莊士敦道出口店

複式洋房

我都好鍾意carters的BB衫,特別係Body,好正!
你想買什麼?我有見過yahoo auction&網上有售,你去look一look啦。我本人未試過,唔知OK or not!

男爵府

YES!! 我都好 like carters o既 body 衫, 質地好靚好舒服, 平時只識係葵涌廣場一間買小朋友衫舖買, 所以款式唔多, 唔知花園邊到有得買? 係 shop 定係小販檔? 我平時買 body 一件 $29.9, 四件就 $100, 花園街係咪平 d?

複式洋房

有無shop no??

nan_nan 寫道:
YES!! 我都好 like carters o既 body 衫, 質地好靚好舒服, 平時只識係葵涌廣場一間買小朋友衫舖買, 所以款式唔多, 唔知花園邊到有得買? 係 shop 定係小販檔? 我平時買 body 一件 $29.9, 四件就 $100, 花園街係咪平 d?

男爵府

可否提供有賣carters 既灣仔莊士敦道出口店及花園街 既shops 的details.. thanks!

大宅

我個女都著緊carters既body, d料真係好正好舒服.
我老公係係官塘鱷魚恤隔離座工廠大廈買架. 岩岩問佢, 佢已經唔記得大廈名及幾樓啦, sorry 報唔到料比大家添.
~~

複式洋房

I visit #### website (http://onlineshop.babysky.hk/)
and find the carters body from this website (
http://cuite.babysky.hk/shopping/detail.html?pcat_id=2b8dc0de1c82508a44af07ce81d7d5cc&product_id=a370a19aae3d43f7245d61afdc1b67f8)
I declare that I don't know this company background and I've not ordered any kind of product from this company so far. So could not give comment to you! Just sharing!

禁止訪問

男爵府

完全無留意咩 shop no/shop name, 只係記得係 2/F, 不過下次我行開可以幫妳睇o下.

wnn 寫道:
有無shop no??

[quote]
nan_nan 寫道:
[/quote]

別墅

精緻種植勳章

九龍城獅子石道七記近太子道口果間

$10~15/pc

大宅

我都鍾意.

花園街車仔檔 / 出口店 我之前買 $6-2x , 好多鋪都有, 通常係門口位. 赤柱就 $1 x - $3x, 多d 款.

禁止訪問

大宅

我今日去咗獅子石道七記斜對面間shop買咗3件carters body,
10蚊一件, 好低呀
唔知赤柱個度會唔會多d款呢....
有無人知係赤柱market近邊頭呢???

首頁

尾頁

跳至