自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問Phonics Kingdom 全套幾錢??

如題

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 請問Phonics Kingdom 全套幾錢??

依家做緊優惠全套 1-7 都係 $791.00, 好抵, 我買了整套, 現在每晚囡囡聽一本書.

男爵府

SUSANNA 寫道:
依家做緊優惠全套 1-7 都係 $791.00, 好抵, 我買了整套, 現在每晚囡囡聽一本書.

thanks!請問邊到做優惠??全套包括咩??

伯爵府

全套有D咩你可以上佢網址睇下:
http://www.gc.hk/index_topic.php?did=8018&didpath=/11879/018

另我這星期在商務見到 1-5 都要500百幾600百, 所以全套共7本書才700多元係好低.

男爵府

SUSANNA

THANKS!

appleycma

伯爵府

我本身有phonics kids 1-3, 我想買 phonics kingdom 4-7, 請問知唔知4-7幾錢呢?

書展有冇得平呢?

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

禁止訪問

伯爵府

你所買 GC full set 只得1-5, 沒有6-7, 要另外買, 因我上星期上了GC OFFICE 佢地話依家先出 6-7, 如買齊 1-7會平D, 我見又有8折, 未買晒1-7羅. (P.S. 但6-7 都要 8 月先有貨)

男爵府

SUSANNA

請問妳覺得有用嗎/出去學Phonics好d.

appleycma

伯爵府

這星期我都係同女女 (5.5YRS) 重溫字母, 我見佢好似唱歌咁跟住讀都好有興趣, 其實我女有跟外籍老師 (1:3)學英語, 一星期一堂一個鐘, 坦白佢地好易忘記所學既野, 所以我買這套教材係想係暑假幫佢重溫及備課, 等佢升K3時容易明白老師在教什麼, 你知 LA, 一班30人, 老師點照顧到每個同學發音.

男爵府

SUSANNA

e,妳外籍老師 (1:3)學英語,係上門/出去學??幾錢堂??唔好意思,太多問題

appleycma

男爵府

我已有phonics kids 1-3, 請問跟著買 phonics kingdom 4-7是否就不會重覆? 4-7幾錢呢? 哪兒買?

伯爵府

appleycma
PLS CHECK PM

大宅

Hi

4/7 我係gc 到買左1-7啦,本書係朗文出的
我同朋友一齊買, 一買就買2套啦
我地計過係每人只比$ 759
你地未買過佢公司D野, 一家要係網上登記做會員, 咁你地先有平呀. 同埋你地可以問BK 媽咪比 MENBER NO.
我個女本身學校係用英文朗文的書, 咁岩GC都係用朗文出版社, 所以我個女都鐘意.同埋我未買前, 我比個女睇下gc 係電腦比d 小朋友試下听同睇, 咁我個女睇到听後, 佢話好鐘意, 咁我先下定決心買比佢

(因市面上有好多phonics既)

website: www.gc.hk
Address: RM. 1701-4, 17/F., PARK - IN COMMERCIAL CENTRE, 56 DUNDAS STREET, MONGKOK, KOWLOON
TEL; 22 433911

我家有位小主人

伯爵府

lyanlyan3
請問你會吾會買"粉紅色 pet pet" (個名好似係咁)套碟呀? d 職員話這套碟係外國羅個獎, 因我囡囡在網上看/後來買野又野又送左 demo 比我, 叫女孩話好鍾意, 依家諗緊買吾買好.

大宅

SUSANNA

你查唔查到果套碟D資料呀.
我係咁查都係搵唔到呀
我家有位小主人

大宅

畀面勳章

我都查吾到, 只聽佢地話係外國 迪士尼頻導羅個獎.

大宅

SUSANNA

你有無買粉紅豬豬呀

我家有位小主人

大宅

loverbaby

你都八唔到呀.我係咁搵唔到呀
我家有位小主人

伯爵府

我見佢地D傳單上有講羅個D咩獎, 真吾真就吾知, 我都只係有 DEMO 碟.

首頁

尾頁

跳至