烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

屯市避風塘..食過一次冇回頭

冇避風塘炒蜆..冇泥猛粥...冇螺...百無...

d 野唔好食....

侯爵府

Re: 屯市避風塘..食過一次冇回頭

咁你下次搵過有齊呢 d 野食既方再食多次 lor :mrgreen:

1328 寫道:

d 野唔好食....

大宅

1328 寫道:

d 野唔好食....

How about their service and are they serve food fast or not? But they are fresh open and want to try tomorrow, after your post......
Need think think la. :-P
What about the chilli crab, have you try that one ??
:wave: :wave: :wave: :wave: ~~Jamie * Katie~~

侯爵府

ceci

yes 下次唔去

jhoyyhk

我冇試chilli crab....service 好好....d 野食好快...

我以為自己晏去..所以冇蜆..冇泥猛...我問佢幾點黎泥猛先唔會賣晒...佢話依個時候係冇蜆..冇泥猛唔關賣晒事...但我見新HUI 街市有得賣LEI...

我食左一雞粥..一個石頭鮑魚...<--此勁唔抵食..七隻細九孔鮑魚...108蚊 食落口就知唔新鮮.

想食金茹咁simple geiI 野又係冇

叫左個宛螺..唔好食...千萬不要叫...

一disc 日本蕃薯...只得2 片仔

大宅

1328 寫道:
ceci

yes 下次唔去

jhoyyhk

我冇試chilli crab....service 好好....d 野食好快...

我以為自己晏去..所以冇蜆..冇泥猛...我問佢幾點黎泥猛先唔會賣晒...佢話依個時候係冇蜆..冇泥猛唔關賣晒事...但我見新HUI 街市有得賣LEI...

我食左一雞粥..一個石頭鮑魚...<--此勁唔抵食..七隻細九孔鮑魚...108蚊 食落口就知唔新鮮.

想食金茹咁simple geiI 野又係冇

叫左個宛螺..唔好食...千萬不要叫...

一disc 日本蕃薯...只得2 片仔

Thanks your detail, how many people you go and how much for the bill at.
:wave: :wave: :wave: :wave: ~~Jamie * Katie~~

侯爵府

jhoyyhk

兩個人...二百五左右...

其實叫炒野食..可能會抵D..同埋大蝶D...

我食雞粥 $3X, 鮑魚 $108., 宛螺2隻 $5X, 日本蕃薯$28..

侯爵府

jhoyyhk

妳去食可能冇我咁失望...因為我最想食只係..炒蜆..泥猛粥..同花螺 :-| 不過全部都冇..就失望D 咁LOR :-|

大宅

1328 寫道:
jhoyyhk

妳去食可能冇我咁失望...因為我最想食只係..炒蜆..泥猛粥..同花螺 :-| 不過全部都冇..就失望D 咁LOR :-|

I want to try Chilli Crab ar. :-P
Have you see other table order this ?

首頁

尾頁

跳至