自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大鼻龍話唔擔保無下次喎!

節錄自明報:

... 昨日成龍接受商台《巴巴閉 邊個夠我查篤撐》訪問,認為只是小事一宗,並力撐自己是人而非神或聖人,就像球王施丹都有出錯時。他會作檢討,但不能保證不會再犯,唯有下次飲了酒不上台。

成龍被林曉峰問到當晚發生的事,他說當晚與林建岳、黎明及一班日本朋友聚會,已聲明之後要上台唱歌,怕飲酒後出醜,但朋友仍慫恿他飲。他承認上台有少少酒意,因而令膽大了,便與李宗盛玩。他說﹕「那些說話曾志偉講得,但我講就不能。我自知是公眾人物,少少事都會被人拿來『做』。現在王菲又生了,世界盃又完了,沒有新聞,不『做』我做邊個﹗」

對於他爆粗令觀眾不滿被噓,他解釋是自己弄出被噓情

子爵府

Re: 大鼻龍話唔擔保無下次喎!

不嬲對佢無好感, 不知所謂.....

大宅

[size=x-large]呢D人成日扮正義,不知所謂. :tongue:
我家有兩隻大烏龜

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

I really hate this guy since Ng Yee Lei........a really bad public icon............
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

:tongue:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

根本就係做自己
人又老, 戲又唔得, 又唔打得.
係床上功夫最得
自己衰左就衰左, 咪係度轉移焦點落觀眾度.

錯就認錯, 多多藉口,唔好又拉埋做善事做幾多黎講.

佢仲係度, 根本就係一件最錯既錯事

珍珠宮

我覺得佢好假

珍珠宮

1928mickey 寫道:
係床上功夫最得

老啦,老到 hollywood 都唔收佢
另外個樣唔清楚啦
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

1928mickey 寫道:
根本就係做自己
係床上功夫最得
自己衰左就衰左, 咪係度轉移焦點落觀眾度.

錯就認錯, 多多藉口,唔好又拉埋做善事做幾多黎講.

佢仲係度, 根本就係一件最錯既錯事

Agree, 人
該用戶已被刪除

伯爵府

[size=medium]唗鬼氣!!佢擔唔擔保...都無人信架啦! 靴咁大個鼻...佢話過鐘佢俾錢嘛! 李宗盛當日應該益下班歌迷, 唱多十零廿隻..overtime佢一兩個鐘..當補償班歌迷!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

他是神
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

王國長老

王國長老

無賴

成日話自己唔係聖人,犯錯唔出奇咁, 其實一d悔意都冇,一d羞恥心都冇.

香港之恥, 佢絕對有資格排第一.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

公爵府

不知所謂, 正垃圾

伯爵府

好媽媽勳章

[size=large]不知所謂!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

真係不知所謂, 成日當正自己係"娛樂圈正義警察", 但自己就其身不正

伯爵府

好媽媽勳章

好心佢'的'起心肝戒酒喇
該用戶已被刪除

男爵府

真係教壞細路, 唔怪得知佢既私生活咁淫亂.

平時就係度認大哥大, 衰左就話先己係普通人.

淨係識埋"禽獸"堆, 咁大個人邊d係好人, 邊d係衰人都唔識分 !

首頁

尾頁

跳至