嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

Quinny Zapp 車底籃

我想知香港邊度有得買?我只見ebay有咋!
Click
不過好貴喎!唔知hk有無得賣呢?

男爵府

Re: Quinny Zapp 車底籃

hi 我想問你關於件冷背心既野, pls check pm

你有冇問過o/3 baby呀? 另外mothercare都有依款車, 你都可以問下喎

洋房

我都想知喎
我平時只係將d野掛係個柄度,唔可以太重

大宅

yeah..i also want to know..thanks,,

大宅

畀面勳章

pandacat_bb 寫道:
hi 我想問你關於件冷背心既野, pls check pm

你有冇問過o/3 baby呀? 另外mothercare都有依款車, 你都可以問下喎

pandacat_bb:
你邊間mothercare見倒有呀?我去睇下啦先?
我覆咗你PM啦!

男爵府

fion,

我係旺角, 中環, 尖沙咀mothercare都見過依款車喎, 你睇下有冇得配車籃, 同埋我又send咗pm比你呀

水晶宮

好媽媽勳章

幾年前mon be'be"已經有呢款車喇,依家荷花都有,你可以去問下.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

畀面勳章

我去過荷花 mothercare 0/3baby 問過啦!無呀 :-( :-(
最後都係去e-bay度 bid咗......... :cry:
大約hkd400幾啦!連運費...
我收到貨再post比你地睇下.....

大宅

畀面勳章

我今日收到個籃啦!我仲去咗惠康shopping
好正喎都放到好多嘢
係就貴咗D :-( 成400幾,不過係made in england 好過china 啦 開頭以為按咗個籃唔收到車,但係原來係收到嫁!

洋房

好正呀
好想買返個

大宅

畀面勳章

traceysm
你可以去e-bay度睇下嫁.....http://stores.ebay.co.uk/Buggy-Baskets
我覺得有個籃方便好多呀...本身部車前面都比較輕..手抦位唔可以掛重同多嘢,我同兩個去買餸就好唔方便lu..........

首頁

尾頁

跳至