跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 21週竟然作小產

vf2006,
你點知架 佢真係試過叫以前個秘書改名, 簡直走火入魔 我同我舊老細講開呢單野, 佢都話攞得半份人工便宜咗佢, 應該出番整份人工, 好彩我地公司因為一向陽盛陰衰, 所以產假係Full Paid既, 而我當然冇遲職, 其實我而家都可以告佢個衰公, 但睇在個細份上, 費事動親胎氣, 生完之後慢慢泡製佢 咪等佢以為大肚婆可以"哈"得就"哈"
http://www.babyhome.com.tw/AdrianYuen
該用戶已被刪除

大宅

emiemi,

hehe........睇來我地當初轉工ge目標一致gar~~~

放心ar, 我一向放工夠鐘即走+朝早間中遲到.....唔會触抵

haha~~~suki的suggestion幾有創意bor~~~

複式洋房

Dear Alice & Suki,
係噃... 呢個死肥佬, 真係唔應該出街, 不過佢如果o係香港都係o係中環(馬莎後面)出沒, 因為天氣熱, 佢都好少出外。呢條友, 做親mug都要求神問卜, 我初返工時頭半年都唔係咁, 之後越嚟越嚴重, 簡直走火入魔

http://www.babyhome.com.tw/AdrianYuen

男爵府

hehe...我都係响中環返工, 駛唔駛我去撞吓佢

伯爵府

Agree

[quote]
suki_ng_doraemon 寫道:
emiemi,
你老細咁迷信,咁佢咪唔應該出街羅!成條街,分分鐘到見到個大肚婆喎!

首頁

尾頁

跳至