親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

有無人住過台北愛客發?

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:貝_貝 的帖子

請問有無人住過?
或者iTaipei service apartment

男爵府

無住過..但我本來想BOOK君品,CHECK價時彈左iTAIPEI出黎,價錢掙一截,睇相都好吸引,睇MAP只係響君品斜對面,最終我BOOK左ITAIPEI

男爵府

2024年龍年勳章

引用:無住過..但我本來想BOOK君品,CHECK價時彈左

原帖由 oken 於 13-01-31 發表
無住過..但我本來想BOOK君品,CHECK價時彈左iTAIPEI出黎,價錢掙一截,睇相都好吸引,睇MAP只係響君品斜對面,最 ...
請問你幾多人?幾多錢? 在那裡book? 我見到d 想好吸引。

大宅

AGENT 同我幫咗中源大飯店, 請問附近有咩好行呢?
KooKuKooKu :pint:

禁止訪問

男爵府

貝_貝 發表於 13-1-31 07:39
請問你幾多人?幾多錢? 在那裡book? 我見到d 想好吸引。

兩大人+1兩歲小朋友,我用HOTEL COMBINED 比較價錢,HOTEL.COM最平HKD 613.17 一晚, 但唔知點解一加一個兩歲小朋友就要我揀3人房變左HKD 10XX 一晚,但佢註明兩歲無附加費,我打去HOTLINE度問,叫我揀2人唔加小朋友,去到同酒店講,不過我自己響REMARK度同左酒店講左有一兩歲小朋友先

大宅

回覆:台北酒店

我本來book天成,後尾無房,book左凱撒,貪佢夠方便!

男爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:貝_貝+發表於+13-1-31+07:39+請問

原帖由 oken 於 13-01-31 發表
我依家先發現越細個越著數, 因為6-11歲跟本就當一個大人訂房。其實無太多4人房酒店又方便的可選。

男爵府

好媽媽勳章

Amba Hotel

Large room: 2 adults + 1 child ;
Extra large room: 2 adults + 2 children.
All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

男爵府

貝_貝 發表於 13-1-31 13:44
我依家先發現越細個越著數, 因為6-11歲跟本就當一個大人訂房。其實無太多4人房酒店又方便的可選。:thinkin ...

其一到3歲已當一個大人咁訂...BTW..若你經HOTEL.COM訂ITAIPEI..記得係REMARK度打你想要既房,唔係GUARANTEE..但希望安排到..

男爵府

2024年龍年勳章

expedia.com.hk 平過agoda, 有無人訂過?

男爵府

醒目開學勳章

唔怕舊,懷寧旅店是不錯的選擇,清潔,交通方便,價錢平

男爵府

2024年龍年勳章

引用:唔怕舊,懷寧旅店是不錯的選擇,清潔,交通

原帖由 wingchu 於 13-01-31 發表
唔怕舊,懷寧旅店是不錯的選擇,清潔,交通方便,價錢平
好似無4人房

男爵府

醒目開學勳章

有4人房的,可在官方網站睇到.

男爵府

2024年龍年勳章

引用:Amba+Hotel+Large+room:+2+adults+++1+chil

原帖由 HuiTung 於 13-01-31 發表
Amba Hotel

Large room: 2 adults + 1 child ;
amba 都貴吖,4人房

別墅

我也訂了Amba,約一千元一晚,中房。貪在西門町夠方便,又很新淨。

男爵府

2024年龍年勳章

好想試個間叫inhouse hotel, 都係西門町,好靚,浴室用l'occitane, 可以唔駛加床,不過每位3yrs 以上的小朋友要加收NT800/晚

男爵府

好媽媽勳章

貝_貝 發表於 13-2-1 12:59
amba 都貴吖,4人房

你訂那天? 我二月十五日大房不包早餐一千有找。 初一,二 大房一千一有找 per night 包早餐。
All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

首頁

尾頁

跳至