嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問邊度有專賣兒童VCD/CD的Shop呢 ?

之前荃灣廣場有一間, 但都執了, 我之前在這裡買到 "砵砵巴士", "Richard Scarry's.."....

Tks.
Dreamhome

伯爵府

Re: 請問邊度有專賣兒童VCD/CD的Shop呢 ?

1. hong kong records ~> kln tong (festival walk)/ admiralty (pacific place) / shatin? (not sure)

有tweenies, pingu, 天線得得b, postman, mr. men, looney toones, thomas & friends, barney, strawberry shortcake, noddy, bpb builders, between the lions..........

2. kiss my kids

pingu, 天線b, bubu bus, mother goose, between the lions, bob builders.......

大宅

好媽媽勳章

其實大間啲嘅book shop 都有好多兒童VCD/CD

洋房

尖沙咀海防道kiss my kid,又平又多

複式洋房

near where?

traceysm 寫道:

複式洋房

Any tel no. provided? Thanks....

洋房

荃灣廣場o個間執o左咩, 即你童話國'女'面o個間wor...?
Dreamhome 寫道:

之前荃灣廣場有一間, 但都執了, 我之前在這裡買到 "砵砵巴士", "Richard Scarry's.."....

Tks.
Dreamhome

複式洋房

我唔知童話國裡面有間bor, 我係講緊以前實惠隔離有間VCD/CD shop for children. 但係上星期去廣場, 全部都變哂, 連童話國都無, 唔知係咪裝修... (咁之前童話國入面o個間就是Kiss my kids 嚟架?)

複式洋房

Just check with Tsuen Wan Plaza, the 童話國已搬, 但不知搬去邊....有無人知 ? 有無人給Kiss my kids 的電話我呢 ? Thanks.

洋房

尖沙咀海防道中間,米蘭站樓上

Laura媽 寫道:
near where?

[quote]
[/quote]

洋房

係咪near清真寺o個間呀!
尖沙咀海防道中間,米蘭站樓上

[quote]
Laura媽 寫道:
near where?

[quote]
[/quote][/quote]

大宅

TST tel: 3143 9858

Just check with Tsuen Wan Plaza, the 童話國已搬, 但不知搬去邊....有無人知 ? 有無人給Kiss my kids 的電話我呢 ? Thanks.
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

大宅

真係平d?

PRISCILLALAM 寫道:
TST tel: 3143 9858

[quote]
[/quote]
我個b女已經在2004年10月6日出世喇!好開心呀

別墅

應該書展都有得買!
高宏bb在2005年12月30日出世

首頁

尾頁

跳至