美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有無人知..beauty teach / beauty square學化妝好呢??

I want to know as well la.
Please pm me.

大宅

Re: 有無人知..beauty teach / beauty square學化妝好呢??

erikoyee

PLS CHECK PM!!!
THANK YOU SO MUCH !

大宅

tell us here, don't PM
better a witty fool than a foolish wit

複式洋房

bbc... bio beauty culture,
化妝美容學校~
讀完之後都可以用返學校既地方去幫人試妝同埋做facial,
當然要收錢啦,
同埋bbc一年會搞幾次既大型比賽, 等學生會有多d比賽經驗~
咁你地再有咩問題再pm我啦...
我唔係成日咁得閒追到d post!
因為我都係返住工又學緊野,
唔係可以成日上黎睇住有幾多個人想知...
所以... 想知既人可以pm我, 咁我幾日都會check 一次pm... 咁樣會一定回覆到~

男爵府

好媽媽勳章

我喺b.t謮緊, 但我覺得都係麻麻地, 係有叫人買野, 不過可以唔買, 但我都買左幾千蚊喇 :-(

B.T. 要做功課, 要帶MODEL返學, 考試都要帶, 返去自己練習要帶自己D化妝品同MODEL, 但佢報名時話要帶佢地品牌既化妝品, 但我有時用其他都冇人野~!

講住咁多先, 你地仲想知多D呢間學校既野可以再問我

民房

我都係依間學過,學完好似無學咁,
每一堂都sell你野,成日講到好平好平咁,
唔買既話就無機會.
話就話會提供化粧品比你,但係又係用番自己個d,
我試過唔記得帶,佢地都唔肯借比你,
最後問同學仔借咋

大宅

咁以斯帖、夢妮坦、珍妮又ok嗎?

大宅

Rickymom 寫道:
咁以斯帖、夢妮坦、珍妮又ok嗎?

我係以斯帖到學梗架!我覺得幾好呀!又唔會一定要你買野!你有乜問題pm我啦!
夢妮坦D人化妝唔係咁好架咋!你睇下佢個廣告化得幾樣衰!
珍妮就係整甲好架咋!

大宅

請問大約幾多錢?

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

以斯帖響邊 ka? 大約幾 $$ 到???

複式洋房

我之前係化妝學校學校上 (Pefxx stxx), 由個人化妝到特技都上埋, 都唔算 hard sell 既, 但學完都未掌握得好, 反而1年前跟個師傅學化妝, 就多咗好多新娘化妝 & 化妝生意接, 而且佢自己冇品牌架, 唔會見你買嘢, 只係你自己唔夠就出去買, 平至幾十蚊, 貴至名牌既化妝品都會建議, 我學埋髮型, 好好呀, 因為佢本身係全職化妝師, feel so good, 係百利商場上堂既

大宅

hi~
你跟個師傅幾多 $ 呀 ?

[quote]
rebecca_barry 寫道:
我之前係化妝學校學校上 (Pefxx stxx), 由個人化妝到特技都上埋, 都唔算 hard sell 既, 但學完都未掌握得好, 反而1年前跟個師傅學化妝, 就多
[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

大宅

JasmineBaby 寫道:
以斯帖響邊 ka? 大約幾 $$ 到???

以斯帖係尖沙咀,我學個陣就三萬八左右。

大宅

三萬八學幾耐?學D嘜?

首頁

尾頁

跳至