影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 9 ♥ ♥ ♥

打卡!
原本明日下午機,改左今晚midnight flight. 趕住返屋企睇有天 ....... 衣櫃入面嘅有天
估唔到呢度都有lotte duty free 喎!可惜JYJ已經冇做代言人,呢個係始源

MagDog    發表於 13-2-2 00:01

翡翠宮

THANK YOU TO "JANIS", "BB2" "囡囡媽"FOR CHECK-IN..

LOFTY, MIU~MIU, ALLW, 你們是天屋姐姐, 我不跟你們客套了.

POPO大物, 我好想你呀!!!

TO ALL,
天屋PART 9 WELCOME PAGE未想到啊..星期一前一定要搞定..

子爵府

好媽媽勳章

woow~~~part 9
報到~~~

MagDog  CAREY, 想你啊, HAPPYFARM在哪?!  OUT OF TOWN?  發表於 13-2-1 23:40

翡翠宮

"想你"大結局己三個星期, 中台明星們也是追看...這位是台灣女演員, 鬼鬼吳映潔, WEIBO粉絲, 近90萬...沒有說什麼, 就是ENDING EPISODE的ROLLER..

二千多條轉發, 二千多條留言, 543個LIKES..又是一個間接宣傳..老實說, 我看韓劇多年WEIBO也好ACTIVE (不過是FOLLOW), 未見過一套韓劇是這樣的...如果有, 請告訴我.. CR. TO 鬼鬼WEIBO

@鬼鬼吴映洁
想你。

carey1999  好美,景靚,人靚,但睇唔到樣,又成會新一朝聖景點,就是凍左d  發表於 13-2-1 23:47

子爵府

好媽媽勳章

MagDog CAREY, 想你啊, HAPPYFARM在哪?! OUT OF TOWN? 發表於 4 分鐘前

happy??都茅知wor禾,炸下佢whatsApp

子爵府

好媽媽勳章

想你呀magmag,晚安天屋姐姐們,甜甜的發甜甜夢

MagDog    天天做過甜甜夢...  發表於 13-2-1 23:55

翡翠宮

我真是想跟大家說, 朴有天真是很紅)))))...江蘇衛視的問答游戲"有天被攝" (今次是被動詞)..

咳咳, 這個節目"一站到底"是黃金時段播出的..還有江蘇衛視好厲害的..跨年SHOW是有我亞哥學友, 周杰倫, 金賢重的...

唔識答的要打PAT PAT, 答案就是BABY KINGDOM中"我最喜歡的韓國男藝人"第一位 WULI有天啊. .. CR. AS TAGGED
天屋姐姐們...請按個LIKE...為WULI有天這樣的被攝以自爽自豪吧. 閒閒地幾億人看..

popocat  百萬富翁嘅題目?太淺啦  發表於 13-2-2 13:15

翡翠宮

只是SCAN圖, 不太高清, 但有天很乖..(看了台灣明星和江蘇衛視攝有天, MAGMAG心情爽) 吐糟甜甜少一次啦. CR. AS TAGGED

carey1999    發表於 13-2-2 09:46
carey1999    發表於 13-2-2 09:46

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 9 ♥ ♥ ♥

雖然我好少留言

翡翠宮

susumi123 發表於 13-2-2 00:31
到 雖然我好少留言

THX & WELCOME...你少留言, 但都GET到我們說什麼吧. 我們這裡最乖是CHRIS. 因為她真是PART 7入來天屋追曬PART 1-6. 12000個POSTS呀.
TO ALL,
送個"1秒16拍" (天屋TERMS) 太太太太可愛的甜甜啊.

翡翠宮

1秒16拍...我今晚很開心好爽, 一個星期李小璐中台明星發了有看想你的WEIBO, 加埋粉絲群都1千5百萬, 今晚江蘇衛視又幾億..
天屋姐姐們一定明白這個"效應"吧..所以就算BK有幾多主觀的聲音覺得有天不X了了. 也算什麼呢? 現在是GLOBAL VILLAGE的年代, 同業們追看有天, 有天已經是一個HOUSEHOLD NAME, 他的努力專業真是有REWARD.

有天真是好爭氣..封殺?! 他有比別人拿少一個半個獎嗎EVEN拍的劇不是很高收視?

constanceng  那些認為有天不甚了了的人,是眼紅吧!最怕看到他們提有天,很討厭的言詞  發表於 13-2-2 17:01
carey1999    發表於 13-2-2 09:48

翡翠宮

又來1秒16拍...JUST IMAGINE有天這樣的行在你旁邊來個EYE CONTACT...

carey1999  佢咪就係望你唔望,又想笑忍笑殺c人lor  發表於 13-2-2 09:50
carey1999  佢咪就係望你唔望,又想笑忍笑殺c人lor  發表於 13-2-2 09:50

珍珠宮

Say聲「Hi」先!咁快Part 9喇,恭喜各位天屋朋友!
MagMag,第一版麻煩晒你啦!
有天係有才, MagMag都有才!

翡翠宮

CHRIS, 真的很過份呀. CCTV說"未看想你, 你OUT咯" 江蘇衛視又攝有天. 那有人出道三年國外形容他有三套代表作...

有天大發..有天FIGHTING!!!

北上尋天時, 傻B有天不是玩得好叻的嗎? 原來是欺負女米飯吧.
好歹也是個偶像(當時), 米爺你好好做好表情管理吧.

carey1999  佢話佢唔識玩o架  發表於 13-2-2 09:52

翡翠宮

THE JYJ 1000 DAYS..三個傻B就是MY JYJ..

珍珠宮

傻B説:「天屋咁多姐姐,我又嚟天屋玩!」

carey1999  miss u  發表於 13-2-2 09:53
MagDog  可愛到飛天呀.   發表於 13-2-2 01:28

翡翠宮

CHRIS,

有天又話" 吓, 問題天天都多? 我都唔知點解最近常常被攝有天啊"..

可愛到飛起..

constanceng  好可愛  發表於 13-2-2 15:39
ChrisWong    發表於 13-2-2 01:44

男爵府

引用:究竟是條魚恐怖還是傻B恐怖呢?++傻B是危險

原帖由 MagDog 於 13-02-01 發表
究竟是條魚恐怖還是傻B恐怖呢? 傻B是危險人物啊.

2008年家族誕生綜藝
爆笑,啲人大暴走

翡翠宮

MagDog 發表於 13-2-1 23:40
"想你"大結局己三個星期, 中台明星們也是追看...這位是台灣女演員, 鬼鬼吳映潔, WEIBO粉絲, 近90萬...沒有 ...
天屋BEST PRACTICE, 有圖有真相.. 今晚POST了台灣女藝人鬼鬼吳映潔的WEIBO, 她有看想你..
其實她才近90萬粉絲..前兩天李小璐是一千三百幾萬粉絲. 但鬼鬼的WEIBO名人榜搜查是第三位AS AT 01:30 AM 2/2/2013..
是有天效應? 是她本身就很紅? 總之, 她也不是NOBODY啦.

珍珠宮

今晚睇熹祥Mix & Match concert,其實阿Lam唱得好好,趙增熹亦編曲編得好正。但個心就掛住買唔買到傻B mini con,JYJ con,又諗去台灣,抑或韓國……我中天毒好深呀,MagMag,点算?!

首頁

尾頁

跳至