影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

這個是the jyj magazine 1000 days的節錄..有天好真摰的對海外fm的感想. 另外重點是飲了50枝酒..mouth: cr. as tagged

配圖是北上尋天有天個裕天look呀..

popocat  好梘動  發表於 13-2-2 15:25

翡翠宮

2011年尾, MY JYJ為UNICEF有個芒果願望樹的公益CAMPAIGN...就叫三位畫下樹又寫了兩加油說話. 他們的畫功實在太有HEART.

但為什麼有天畫的是這個SHAPE?!!! 咩人畫咩野, 還是MAGMAG咩人睇咩野?

有天, 在中, 俊秀..

翡翠宮

熱情的男人, 很溫暖的笑容...今天很熱啊.
SCAN FR THE JYJ MAG

翡翠宮

THE JYJ MAG.

★ 在中:有著比誰都還要有愛一個人的心的男子 ★ 有天:打從心裡關心對方的溫柔男子 ★ 俊秀:不論是舞台還是日常生活都充滿能量男子 CR. TO :micky0423
有天在MAG說, 在困難的時候, 和賢國(他的MANAGER)曾說了不可以說的話, 兩人飲酒一起流淚互相依靠..

翡翠宮

MY JUNSU的一飛衝天頭是這樣打造的...
好CUTE啊.

翡翠宮

popocat 百萬富翁嘅題目?太淺啦 發表於 1 分鐘前

你個POPO大物吖!!! 你宜家就叻, 去年這個時候不是朴有天SYDNEY MOUSE嗎?

有天又真是有點屈機..

翡翠宮

其實我也掛住垂涎四人幫...鐘基在RM當時要受罰, 但沒有播出來..童叟無欺..

但有天個表情, 留意當年電視台也依然寫了"MICKY有天"的.

翡翠宮

提到垂涎四人幫, 有鐘基當然有劉亞仁. 他剛昨天一個綜藝上說了以下.
有天成均館給了他不只是名利和機會, 就是友誼..有天父親去世, 亞仁鐘基掌議河智苑的弟弟全泰秀也有去拜祭..很有心. CR. AS TAGGED

@暖日呀呀:【2/1:MBC Section TV 劉亞仁採訪提及#朴有天#】劉亞仁回答<我演技人生中最棒的搭檔>時寫:1. 金允錫(格鬥少年苑得)2. 申世炅(時尚王)3.#朴有天#、宋仲基、朴敏英(成均館緋聞

亞仁已經積極投入新劇和金泰熙啊. 亞仁FIGHTING!!!

翡翠宮

第一張有天"開行火車, 唔駛煲湯" 天天見住佢, 想住佢都會笑...天屋姐姐們也天天開心笑.SCREEN CAP FROM THE JYJ MAG

翡翠宮

MY JUNSU超粉嫩..很可愛啊.

翡翠宮

自攝俊秀..又來玩花花POSE.. 米爺都懶得理他.

翡翠宮

TONY MOLY不是有疊羅漢嗎? 米爺懶醒攝中間位..點知? 請自行觀察..應該不用想像..
想不到俊秀終極武器很厲害..也想不到小天天熱情的男人是容易受傷的男人..
你們看俊秀知衰..有天受軟不受硬, 俊秀就撒嬌加HUG來化解有天的怨念眼神和吐糟..好WORK!!!

popocat  男人最痛  發表於 13-2-2 19:47

子爵府

引用:+本帖最後由+MagDog+於+13-2-2+13:55+編輯+

原帖由 MagDog 於 13-02-02 發表

自攝俊秀..又來玩花花POSE.. 米爺都懶得理他. ...
Magmag

JYJ magazine 有得賣了嗎? 網上未見以為未開賣

翡翠宮

Octoberchu 發表於 13-2-2 14:20
Magmag

JYJ magazine 有得賣了嗎? 網上未見以為未開賣
我又是搭朋友訂了. 未知幾時有..你CALL MINI SHOP問下. 不過我們隻JYJ FORGETTABLE CON DVD應該下個星期有. 我和你contact吧. 好開心呀.

子爵府

引用:Quote:Octoberchu+發表於+13-2-2+14:20+Mag

我又是搭朋友訂了. 未知幾時有..你CALL MINI SHOP問下. 不過我們隻JYJ FORGETTABLE CON DVD應該下個星期有 ...
明白,tks magmag

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:popocat++百萬富翁嘅題目?太淺啦++發表於+

popocat 百萬富翁嘅題目?太淺啦 發表於 1 分鐘前

你個POPO大物吖!!! 你宜家就叻, 去年這個時候不是朴有 ...
唔同唔同!舊年未有王世子、想你,今時今日,除非完全唔睇韓劇,就算up唔出個名,但應該唔會唔知呢個人。
另外,我d同事話屈機係有貶意,係用不擇手段方法去sure win喎!

翡翠宮

popocat 發表於 13-2-2 14:44
唔同唔同!舊年未有王世子、想你,今時今日,除非完全唔睇韓劇,就算up唔出個名,但應該唔會唔知呢個人。
...
屈機即是以勢凌人的意思..有天都幾屈機. 大勢男. 但沒有用芧招. 不過我都好多好多朋友唔睇韓劇的..

珍珠宮

Soompi France Awards 2012

3rd : JYJ (Youtube~0:35)

1st : Rooftop Prince (Youtube~~5:40) 最優秀韓國電視

MagDog  CHRIS..THX FOR POSTING...紅到去法蘭西..  發表於 13-2-2 15:16

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 9 ♥ ♥ ♥

好掛住闖下朴荷
點解王世子、想你都好似冇排排坐開大會對稿?
睇到尹恩惠嘅訪問,佢同有天好似都幾生疏,可能怕被傳緋聞。相反,志旼同有天就完全唔同,闖下露出心口紋身,志旼好似即刻想關心下咁,點知有天擰轉身背住志旼,可能有天怕羞

翡翠宮

popocat 發表於 13-2-2 15:03
好掛住闖下朴荷
點解王世子、想你都好似冇排排坐開大會對稿?
睇到尹恩惠嘅訪問,佢同有天好似都 ...

POPO大物,
想你好似有BRIEFING ..但流出圖片不多, 王世子應該沒有. MISS RIPLEY有啊.

我昨晚見到淘氣學生朴有天在戲弄女班長志旼真是笑SHI我. 好鬼搞鬼..我HUBBY已經說有天跑時好似恐龍..我雖不太明, 但應該是可愛得意吧. 那個GIF真是有天真是好似暴龍想咬志旼啊.

真是好有火花.

首頁

尾頁

跳至