自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我公司附近發生血案

我公司係寶勒巷..頭先落樓買野食時..寶勒巷與加那分道有間報紙檔..報紙檔同賣紅酒既鋪頭之間既地下有好多血
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 我公司附近發生血案

咁知唔知發生咩事呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

唔知..只係聽人講話好多血..但我唔sure 果d 係血定還是血酒..因為地下仲有好多啤酒..不過如果係搶酒既話..無理由會封鎖咁多地方..亞視無線唔會過黎
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

大宅

我公司附近發生血案

不管如何,自己要小心出入。

tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

子爵府

畀面勳章

katychoi,
我公司都係附近, 聽聞好似係搶珠寶呀.
有兩個手持一喼價值 2xx萬珠寶o既人, 行經上址時, 被人揮刀搶劫呀.

男爵府

尖沙嘴兩珠寶行職員遇劫被斬傷送院 (星島) 07月 19日 星期三 03:10PM

兩名珠寶行職員中午在尖沙嘴遇劫,被人用刀斬傷及搶走價值超過二百萬元珠寶。現場是尖沙嘴加拿芬道近寶勒行,案發後警方封鎖現場調查,在行人路發現一把染血的牛肉刀。中午十二時許,消息指,兩名珠寶行男職員帶著一批價值超過二百萬元的珠寶離開工場,經過加拿芬道33號對開,被兩名匪徒用刀襲擊及搶走所有珠寶,兩名事主都被斬傷倒地,兇徒就向著彌敦道的方向逃走。救護車事後到場,將兩名傷者送往伊利沙伯醫院搶救。

別墅

so afraid

男爵府

而家香港d治安好似麻麻

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

畀面勳章

原來日光日白都好危險,大家出入要小心呀 ?-(

子爵府

三點幾..x證科d 人先黎..警方封鎖左好多地方..連河內道kcr 既出口都好似有封鎖..見到d 血..真係

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我岩岩先o係果度返黎
都仲未見到有咁血播=.=
係咪我拎d肥牛番黎果陣
留低左d牛血呀

首頁

尾頁

跳至