自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

剛收到既 sms (因為唔識係電話copy過泥) 由 503230 發出
如下:

To complete the transaction, reply MP. You will be billed 60.00HKD. Txt HELP for info or email: support.hk@z***.com Hotline: 2989 ****

我已經 search 過 503230, 而家好驚, 我唔玩 facebook, 又唔多玩 games, 最多係玩吓 angry bird, 肯定冇買過d咩, 咁e家點算, 真會收我!!!

P. S. 剛剛琴晚裝左個新 apps 買童夢城既飛, 因為可以平百幾蚊, 要用電話登記, 不過, 咁大間公司, 應該冇關掛.

唔該各位JM幫吓忙!
總有離別的時候

翡翠宮

回覆:請幫忙! Thanks.

唔好理,del佢無煩惱

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

carng.ng 發表於 13-2-5 20:35
唔好理,del佢無煩惱
Thanks. 只係見到有d話del左都要比錢, 有d擔心
總有離別的時候

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:剛收到既+sms+(因為唔識係電話copy過泥)+由

原帖由 Chowying 於 13-02-05 發表
剛收到既 sms (因為唔識係電話copy過泥) 由 503230 發出
如下:
佢話明"to complete the transaction, reply …",即係如果唔reply 佢,就唔會完成交易,亦毋須俾錢。

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+Chowying+於+13-02-05+發表剛

原帖由 eeb 於 13-02-05 發表
佢話明"to complete the transaction, reply …",即係如果唔reply 佢,就唔會完成交易,亦毋須俾錢。

...
Thank you. 希望冇事。我已經即刻裝番個apps block 左佢。

總有離別的時候

首頁

尾頁

跳至