跳至

首頁

尾頁

別墅

你地 d bb有學趴既舉動未@@?

今早見我隻湯丸 有學趴既舉動

趴到2-3趴

你地d bb有舉動未@@?

大宅

Re: 你地 d bb有學趴既舉動未@@?

我呀b已經學爬o左成個月了,雖然仲未識用對腳同手撐起個身爬,但都好有進步了。

別墅

我個b趴係度時..手撥腳"young"咁..慢慢就轉左成個圈...呢個算唔算學爬呀??但係..唔係應該坐先嗎??你地個b..坐得隱未..我個b用手撐一陣..就成條"鱔"咁.."sin"左落地(即係趴係度)...或者腳"young,young"就訓左係度...點都唔肯坐多一陣...唉~~

別墅

0.o"我只係向前趴 嘿嘿

但我都唔知識坐先定趴先 哈哈 @o@有冇人知?

大宅

唔係個個bb都會爬ga, 有dBB會用see food去un.

我個b而家成日young啦, 不過只可以不停轉圈.

大宅

hihi!
熙熙會"桔"起個petpet,我用手協助佢,頂住佢腳仔,佢會"young"!!!

該用戶已被刪除

民房

我個仔間中young 下young 下就向後退

大宅

我個囡就未識得自己反身(反到一半only),但如果我幫佢反左,佢就會拮起個pat pat,用對腳係到係咁young,跟住用個咀借力轉左半個圈囉.

男爵府

好媽媽勳章

我個仔琴日無啦啦返晒身, 仲用雙手撐起個頭仔, 好得意呀~!

男爵府

臭b suddenly進展得好快
今日試過2次入後波了

大宅

你地D形容詞好攪笑呀!
我個B都係大同小異啦!佢會“吉”起個low,手腳一齊扒,好似隻龜咁un,都會向前“昱”到小小?床頭D玩具既!佢27先到5個月呀!

茵茵 寫道:
我囡屈起對腳young喇, 但上半身手唔夠力撐起, 
而家好似打war game 咁向前law...

唔係個個bb都會爬ga, 有dBB會用see food去un.

我個b而家成日young啦, 不過只可以不停轉圈.

別墅

我個小B都開始想學人爬, 不過隻手仲未夠力, 所以, 成日舉起個PAT PAT, 隻手放入口, 用個頭推前, 做多兩做就鬼殺咁嘈, 希望佢快些掌握個"橋門" 啦

大宅

琴日小b五個月零十日大,開始左趴既舉動,只係2步,個頭就係貼住地,好似人地朝聖咁款,睇到真係好開心!今日佢又冇趴,只係law pat ug 下ug 下,唔知大帝幾時先再趴過

別墅

識趴啦 識趴啦 好開心呀

子爵府

我個仔向後爬,算唔算?

別墅

嘿嘿 單線行車

@o@同我你個bb一定攪到塞車 哈哈哈
lo8189 寫道:
我個仔向後爬,算唔算?

大宅

好似係識坐(6mths)先識爬行(9-10mths)的,真正的爬行係手腳協調地爬,而家我地d五個月bb多數只係用手腳young下young下使身體移動的

abyyan 寫道:
0.o"我只係向前趴 嘿嘿

但我都唔知識坐先定趴先 哈哈 @o@有冇人知?

首頁

尾頁

跳至