心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: "閒人免進" (part 39)

siuso...哦~~咁出左院就ok la~ 咁妳小心d個傷口la~不過應該好快唔痛.....卦
siuso 寫道:
wongming

bb出院時都冇黃, 但返健康院就話佢比較黃, 跟住佢寫紙叫我地帶bb返廣華照, 今朝出左院. 我冇乜野, 但個傷口仲有d痛, 有心.
[quote]
WongMing 寫道:
siuso...咁bb有無黃呀? 妳又點呀?幾好嗎?
[/quote]

侯爵府

SIUSO

我都有心GAR...不過我唔曉問妳依D 問題...妳唔好當我膚淺WOR :mrgreen: :mrgreen:

siuso 寫道:
wongming

bb出院時都冇黃, 但返健康院就話佢比較黃, 跟住佢寫紙叫我地帶bb返廣華照, 今朝出左院. 我冇乜野, 但個傷口仲有d痛, 有心.

子爵府

大家一起閃la咁....

侯爵府

CINNAMON, WONGMING, SIUSO

侯爵府

1328, wongming,

你睇唔到我話個icon係紫藍得黎, 偏紫多小小個post咩? :mrgreen:

侯爵府

真係走啦~

侯爵府

SIUSO

似妳老爺都唔出奇GEI..妳老公係妳老爺有份做出黎GAR MA :mrgreen:

siuso 寫道:

唉, 但係我覺得佢竟然似我62 :cry:

男爵府

[size=xx-large]thank you
1328 寫道:
SIUSO

做全職有全職好...做半職都有半職好...妳做乜職我都支持妳

[quote]
siuso 寫道:

老公有提議過, 但我諗過, 一黎我唔鐘意, 我怕會脫節, 二黎經濟上唔係咁許可, 除排層樓供完la.
[/quote]

侯爵府

CINNAMON

我睇到...

咁法官大人妳係米判我WIN 先得GAR :-( :-(

Cinnamon 寫道:
1328, wongming,

你睇唔到我話個icon係紫藍得黎, 偏紫多小小個post咩? :mrgreen:

侯爵府

SIUSO.

AIYA...妳同我一樣..去左溫書AR :mrgreen:
siuso 寫道:

[size=xx-large]thank you

男爵府

你地個個都好有心, 真架, 我一收到你地d電話或且sms真係好開心架. :-(
1328 寫道:
SIUSO

我都有心GAR...不過我唔曉問妳依D 問題...妳唔好當我膚淺WOR :mrgreen: :mrgreen:

[quote]
siuso 寫道:
wongming

[/quote]

男爵府

mon,

tks.
mon... [quote]
Cinnamon 寫道:
1328, wongming, siuso,

又係難得多人嘅時候, 我要走啦~

siuso,
果日聽你把聲好精神, 真係鄧你開心, 因為你把聲都表現到你由心開心出黎. 好好休息呀~
[/quote]

侯爵府

WONGMING

咁最直接關係...係米有冇一個儍強遇上一個腎強

siuso....哩樣我答妳.....[size=large]脫唔脫節,係靠妳自己~同有無出黎做野係無直接關係架~~!

男爵府

但係我同我老公都唔多覺我老公似我老爺.
1328 寫道:
SIUSO

似妳老爺都唔出奇GEI..妳老公係妳老爺有份做出黎GAR MA :mrgreen:

[quote]
siuso 寫道:

唉, 但係我覺得佢竟然似我62 :cry:
[/quote]

侯爵府

SIUSO

我真係走LA..妳好好休息下...係WOR..開始習慣同X應左新生活未AR

男爵府

e....仲以為你走左tim.

侯爵府

siuso

頭先係咁打...miss 左d post ar..所以要溫返

siuso 寫道:

e....仲以為你走左tim.

侯爵府

男爵府

查實出左院之後都幾攰, 有時下晏, 媽咪會叫我瞓下, 但一黎電話又多, 朋友又上黎, 真係冇乜時間休息.

呢個月媽咪係我屋企瞓, 我唔想媽咪咁辛苦半夜三更起身沖奶俾阿b食, 咪自己頂硬上囉. 暫時都習慣同適應到. tks.

1328 寫道:
SIUSO

我真係走LA..妳好好休息下...係WOR..開始習慣同X應左新生活未AR

男爵府

1328, mon, wongming

我都要去沖涼la, 閃la.

night night

首頁

尾頁

跳至