跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 馬鞍山媽咪會(Part 5)

pauline.c:
Ho Yeung Sept swimming 可以同叮噹 and 企鵝仔夾 wor

大宅

eggeggma,

我未同大佬約換ID, 可能月中之後, 而家busy

子爵府

heidi.li 寫道:
咁多小朋友一齊顛,佢哋梗開心。

至於可唔可以keep住攪,就睇班長嘅號召力。

唔關我事架,都係多得我地個PR Tara 幫手咋.
下次再攪妳要係第一個報名架.

子爵府

eggeggma 寫道:
pauline.c:
Ho Yeung Sept swimming 可以同叮噹 and 企鵝仔夾 wor

Yesterday 啱啱報左 Tue 5:30 - 6:30呀!

Tubbies,
妳兩位公子都學swimming 咩?

男爵府

pauline.c 寫道:
[quote]
pauline.c:

Yesterday 啱啱報左 Tue 5:30 - 6:30呀!

Tubbies,
妳兩位公子都學swimming 咩?[/quote]

企鵝仔學緊 la (SUN lor). Tubbies 話 sept add 埋叮噹仔

你飛甲 AND 丙, 小心

好姊妹 today 報埋 eggegg 時段 (Fri 730: 長周 NO 交 homework 可以夜 d )

男爵府

Up 一 UP:

eggegg taste 好奇離:

1. 去 library 借左本 清史--第3個皇帝福臨, 考莊皇后 + 多爾袞 cos 早排 ATV 做'考莊祕史'

2. 又借一 TVB 主題曲 (70 年代嗰 d, 有前程錦繡, 飄零燕...) +下 repeat 緊夏雨's 男人女人, 仲 order 要綠

男爵府

Up 一 UP:

eggegg taste 好奇離:

1. 去 library 借左本 清史--第3個皇帝福臨, 考莊皇后 + 多爾袞 cos 早排 ATV 做'考莊祕史'

2. 又借一 TVB 主題曲 (70 年代嗰 d, 有前程錦繡, 飄零燕...) +下 repeat 緊夏雨's 男人女人, 仲 order 要綠

eggegg前世唔通係............???

子爵府

企鵝仔學緊 la (SUN lor). Tubbies 話 sept add 埋叮噹仔

你飛甲 AND 丙, 小心

好姊妹 today 報埋 eggegg 時段 (Fri 730: 長周 NO 交 homework 可以夜 d )[/quote]

ic,我噚日已報左案啦.
咁妳咪有人陪妳嗲吓囉,我就

男爵府

looby 寫道:
eggegg前世唔通係............???

[size=xx-large]慈禧 lor
另一個 eggegg 識咁清朝人, 佢 c 左 90 年后到 eggegg 出世 (eggegg 自己計 )

大宅

影證件相

時間:20/8 (sun) 4pm-6pm
幾錢:$10/16張
邊樹:我屋苑個club hse

男爵府

pigmami 寫道:
影證件相

好抵 wor ..............不過唔洗 lu, cos 上年学校影嗰 d未用完.........

男爵府

妳咪有人陪妳嗲吓囉,我就

maybe 唔只一個陪 tim, 識又返下午班又maybe swim 仲有 5-7個

maybe Tubbies 得 la, 陪妳嗲吓

今期係姚明 sir + 新人教, today first lesson 游左 950 meters (一個10+ years old 師哥仔好得閒數左比 eggegg 聽 )

子爵府

pigmami 寫道:
影證件相

多謝報料!!不過我之前都影左好多喇.thx!

子爵府

[quote]
妳咪有人陪妳嗲吓囉,我就

maybe 唔只一個陪 tim, 識又返下午班又maybe swim 仲有 5-7個

maybe Tubbies 得 la, 陪妳嗲吓

今期係姚明 sir + 新人教, today first lesson 游左 950 meters (一個10+ years old 師哥仔好得閒數左比 eggegg 聽 )[/quote]

姚明 sir 好吖 950 meters

Tubbies>>咁就要睇妳喇.

男爵府

姚明 sir 示範游乾水, 件 pink T-shirt 好....攞我命

每式 swim 200 m (來回50 meters X 4次), ++埋埋咪有 950 m. warm up 第一式係 200m free style.

男爵府

同 eggeggba up 開夏雨, 立即提起佢係名劍風流做男主角. 諗起片頭主題曲 MTV, 想嘔

有冇人 remember 佢個俠士 look
該用戶已被刪除

子爵府

[quote]

姚明 sir 示範游乾水, 件 pink T-shirt 好....攞我命

每式 swim 200 m (來回50 meters X 4次), ++埋埋咪有 950 m. warm up 第一式係 200m free style.[/quote]

Pink t -shirt 係好蝦人著架 :mrgreen:

子爵府

同 eggeggba up 開夏雨, 立即提起佢係名劍風流做男主角. 諗起片頭主題曲 MTV, 想嘔

有冇人 remember 佢個俠士 look

N 年前既野,真係冇セ印象喎

男爵府

[quote]
Bob&Wendy 寫道:
請問你地個小朋友

首頁

尾頁

跳至