自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

迪士尼酒店?

下星期入住迪士尼hollywood酒店,
如果唔去迪士尼樂園,0係酒店玩會唔會好悶?
隨了迪欣湖仲有無介紹呢?
[size=medium]queensroad

大宅

Re: 迪士尼酒店?

都唔會,我上次就去shopping, 買d disney 衫、文具等…又可以去酒店泳池游水,幾好玩
Bi Bi ~ 姐姐和媽媽好掛住你呀!

複式洋房

queensroad,
我下星期又係去hollywood hotel on 29/7-30/7都book 左2間房,今次己經是第二次去,唔一定要入park 玩,relax吓都好,游吓水都好,又可過去disney hotel 行吓和拍照,又可shopping, 如果要入park玩,就會冇左好多在hotel的時間,你唸吓,你冇理由入park2-3個鐘就走!!

大宅

hi,
租一房價錢太約幾多?

cwlbbs

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

queensroad 寫道:

hotel有安排節目比小朋友架, 上次我對仔女就玩左打手印, 重影埋相送返比妳架 不過啲節目日日唔同, check in時會比張時間表妳 :-P :-P :-P
我地8月中都會再去, 今次唔去park玩啦, 多啲時間可以游兩日水. 不過希望可以好似上次咁可以upgrade park view, 夜晚係房睇煙火真係好正

伯爵府

咁晚上個餐食咩野呀... 我都考慮緊, 但又驚會冇咩野特別

子爵府

hollywood酒店內有 fastfood, 都算經濟, 味道都 ok...
兩間 hotel 都有好多野食, 都會貴d lor...

Little_cy 寫道:
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

lilyho,

高飛狗 咩時間 出現多丫.... ?? d staff 話 唔定喎 ??
真的會同你一齊玩水嗎 ??

[quote]
lilyho 寫道:
都唔會,我上次就去shopping, 買d disney 衫、文具等…又可以去酒店泳池游水,幾好玩
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

伯爵府

咁有冇咩野玩小朋友係岩架

大宅

我上次大約下午4時,游一陣高飛狗就來啦!我們走時又在泳池門口見到佢,仲捉住佢影相tim!
Bi Bi ~ 姐姐和媽媽好掛住你呀!

侯爵府

lilyho 寫道:
我上次大約下午4時,游一陣高飛狗就來啦!我們走時又在泳池門口見到佢,仲捉住佢影相tim!

係呀, 我地上次5點幾去游見到, 重影埋相添. 跟住7點幾走時佢又黎, 不過都天黑啦, 但都照同佢影左張相我地先走

侯爵府

咁有冇咩野玩小朋友係岩架

酒店安排啲遊戲全部都啱小朋友架, 反而唔啱大人

侯爵府

mmak 寫道:
hollywood酒店內有 fastfood, 都算經濟, 味道都 ok...
兩間 hotel 都有好多野食, 都會貴d lor...

[quote]
[/quote]

fastfood係酒店黎講真係算經濟, 不過味道真係....唔要求高都算OK, 我會選擇過廸士尼酒店食, 貴啲但真係好味好多

伯爵府

我booked左30號, 希望好天, 吾好落雨啦...... 不過得番seaview 既room.... garden view 既已經full 左喇

大宅

我都booked 咗 5-6/8, 點樣先可以upgrade park view?

cherryma 寫道:
[quote]
queensroad 寫道:

hotel有安排節目比小朋友架, 上次我對仔女就玩左打手印, 重影埋相送返比妳架 不過啲節目日日唔同, check in時會比張時間表妳 :-P :-P :-P
我地8月中都會再去, 今次唔去park玩啦, 多啲時間可以游兩日水. 不過希望可以好似上次咁可以upgrade park view, 夜晚係房睇煙火真係好正 [/quote]

大宅

請問 book 一晚大約多少錢?

侯爵府

ling2301 寫道:
請問 book 一晚大約多少錢?

around $1000 to $1200 + 10% + 3% for hollywood hotel

侯爵府

supergirl 寫道:
我都booked 咗 5-6/8, 點樣先可以upgrade park view?

係check in 時先知架, 聽講話早啲booking, 機會大啲

伯爵府

i booked 30th, hope the weather is ok and sunshine laaa.... btw, 我都想知點樣先至可以upgrade上parkview? 同埋佢既dinner buffet ok ma

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我3月份去時,我訂了Hollywood Hotel Garden View,check in時佢地upgrade我哋上seaview既房

首頁

尾頁

跳至