家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇好介紹~~設計公司連裝修??

想揾人裝修全屋, 有冇人用過邊間公司好, 請介紹, 謝謝!

大宅

好媽媽勳章

Re: 請問有冇好介紹~~設計公司連裝修??

Check PM la!
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

別墅

cacalam

pm 給我 呀! thanks

男爵府

我舊年裝修,實用面積接近800呎,加埋料錢三十萬有找,設計唔收費,前後兩個月交貨,如果有興趣請pm我,我俾電話你打吓價。

大宅

好媽媽勳章

妳 Check PM 啦!

KawaiMa 寫道:

cacalam

pm 給我 呀! thanks
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

vvbb 寫道:
想揾人裝修全屋, 有冇人用過邊間公司好, 請介紹, 謝謝!

我屋企啱啱都裝修完, 手工都okay! 全屋3房2廁2廳全部拆重新裝修過, $12萬, 如你有興趣, 可以pm師傅電話比你check吓價.

複式洋房

我家上次裝修的師傅都很老實,佢會比意見我,話比我知依家興點樣裝修,點襯會靚d,你如果想知佢的電話,你pm話比我,我比佢的電話你呀.

洋房

vvbb,

你要裝修的屋係邊區?我識得一個師傅幾好,但佢只做荃灣區.

首頁

尾頁

跳至