夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 係唔係多數老公都唔鐘意陪老婆行街

我老公一有時間佢就會陪我行街ga la~
佢大部分時間都會俾哂我~
好小同自己d fd去街/玩ga~
該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章

@iris@
我老公成日都話我諗多左架..
明明有都話矛,死撐

講真你都就生,唔好諗咁多啦!!
而家咁鬼熱條街又多人係屋企嘆下冷氣啦
生左你想得閒都唔得...
2個人係屋企嘆下咪仲好

祝你生個肥肥白白既寶寶
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

我老公鍾意同我行街架,甚至乎幫我揀埋衫添

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

侯爵府

miriam 寫道:
我老公鍾意同我行街架,甚至乎幫我揀埋衫添

me too!!

大宅

我都係咁話~

寶寶儀 寫道:

@iris@
我老公成日都話我諗多左架..
明明有都話矛,死撐

講真你都就生,唔好諗咁多啦!!
而家咁鬼熱條街又多人係屋企嘆下冷氣啦
生左你想得閒都唔得...
2個人係屋企嘆下咪仲好

祝你生個肥肥白白既寶寶

別墅

嘩, 好羨慕你呀!!! 我老公又係唔like同我出街架, 行得耐就無心機, 攪到我買野既意慾無晒, 好多時都係不歡而散! 所以而+我一有野想買就自己出去, 唔會同佢行街架啦.

[quote]
Kinexma 寫道:
剛剛相反, 我老公勁鍾意行街,
佢唔鍾意陪我係屋企,
佢買野揀好好耐,
我就快過打針,
佢 ge 心態係唔一定要買,
window shopping 都可以,
見到
做父母不容易~我們努力吧!![/color]

男爵府

哈, 同妳一樣. 我老公都唔介意同我行街, 可能佢本身都係貪靚之人啦. 佢都鍾意window shopping, 淨睇唔買都得. 不果我就唔得, 無野想買我係唔會出街的.
[quote]
Kinexma 寫道:
剛剛相反, 我老公勁鍾意行街,
佢唔鍾意陪我係屋企,
佢買野揀好好耐,
我就快過打針,
佢 ge 心態係唔一定要買,
window shopping 都可以,
見到

公爵府

我老公都好鐘意陪我行街, 但反而我覺得佢諸多意見阻住晒就真