夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 係唔係多數老公都唔鐘意陪老婆行街

danielmama 寫道:
我老公唔討厭同我行街, 只要唔熱, 唔多人, 唔攰就OK, 但香港咁細, 去邊度揾個大型商場係唔多人呢

me2,so he rarely go shopping with me :cry:

別墅

我老公好好耐性陪我行街陪我買嘢,成日叫我去行商場,反而我就冇咩耐性陪佢睇影音就真! ?-(

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我c6係唔like同我個女去街,相反呢我地呢一出去2條友去到唔想返去接女
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

別墅

我老公都會陪我行街,嘜嘢都睇,但係如果亞囡唔想行,佢就會叫我自己行,佢寧願喺屋企湊囡。

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實真係因人而已。
我老公好似一塊貼身膏藥咁,
只要唔洗返工,基本上我去邊佢就跟到去邊,
(有時想落街買

洋房

我老公會陪我行架, 有時佢仲會主動約我行街, 諗埋邊度我鍾意行添

男爵府

我老公肯陪我同個囡行街既...但行到甘上下一定要坐低休息下飲杯奶茶...仲要係行商場....因為佢怕熱...所以基本上佢陪吾陪我行都無咩所謂...有時無佢係到...我同個囡行得仲free 呀..鍾意行邊就行邊...吾會有人多多野講

男爵府

我唔多鐘意行街,想去下沙灘行下山,可惜老公冇車.........

同我老公行街......苦囉.......咩都唔俾我買......如果有friend陪我,我先唔同佢行. :tongue: :tongue: :tongue:

水晶宮

好媽媽勳章

通常係我老公求我陪佢去

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我大肚果陣老公唔多鐘意我出街..
同你情況一樣..
令願我係屋企唔好出去,驚佢唔係我身邊整親自己!
不過就矛你咁好煮野俾我食囉..因為佢真係咩都唔識,但會買野返黎俾我一齊食

其實你老公對你真係幾好,唔好話行街呢d野先.有時候每個人都有d唔鐘意既野...
可能佢怕你大肚整親...去酒樓飲茶人又多又嘈,講真又唔係咁健康呢d野食!!

行街人又多,車又多,你知而家d香港人幾好架啦,見你大肚穿3唔會避你...撞黎撞去!! 我果陣都係咁...老公都唔多鐘意.因為一出去佢要好留神睇住我.面口都唔係咁好架!!

你有咩唔鐘意咪問下佢囉!!唔好屈埋

我而家都唔多鐘意出街...好辛苦架..而家又熱,大住肚成身汗咪仲唔舒服...係屋企2公婆一齊嘆下咪仲好囉!!
唔好唔開心啦!!
唔係每個老公都唔鐘意陪老婆出街既...2個人有共識咪得囉

我生左老公每個星期放假都會問我"放假去邊度wet呀?" 佢怕我成日係屋企湊仔悶. 加上湊b好辛苦!!第時出街仲要帶埋佢仲辛苦!!所以有咩都拿出黎傾下啦!
我同老公出街永遠都係老公咩b仔..^^
不過有時候好想係屋企攬住佢睇下電視都幾開心!!
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

男爵府

好媽媽勳章

我老公鐘意留係屋企,但我就鐘意四圍去,老公都會願意同我一齊

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我唔鍾意老公陪我行街, 佢無癮時, 我都無癮
我較鍾意自己行, 鍾意買乜就買乜.

大宅

我老公都唔鍾意同我去行街買衫:-( , 佢會覺得好悶, 搞到我都唔鍾意同佢去行街買衫, 除左買衫揀女人野之外, 我地都會一齊去行街:mrgreen: ...

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

我都好唔鐘意只是同老婆一起行街, 每次見到佢亂買嘢就忍唔住出聲, 結果俾佢鬧餐飽, 所以佢買嘢時我都會自動消失, 費事鬧交!

依家出街通常都搵埋個女, 為咗個囡, 男人什麼嘢都可以忍受!

侯爵府

我老公都係一半一半中意陪我行街咋,因為佢覺得
行親都係睇衫佢好悶wor 但行超市或波鞋例外

男爵府

其實真係無mud男人鍾意行街架
佢對你咁細心, 已經係好體貼你o既需要架啦.
好好享受一下家中o既二人世界啦.
bb出生之後, 你就知有幾忙架啦.
:-P

別墅

愛笑媽媽、寶寶儀、LeBlue

謝謝你地既開解
其實我都唔係咁唔開心
只不過......如果個c6直接同我講 怕我出街整親
而唔係黑晒臉對住我 我就唔會怪佢
但係
我尋晚問佢 佢竟然話我諗太多........
佢根本無黑過臉 真係比佢激死 :evil: :evil: :evil:
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

複式洋房

@iris@ 寫道:
愛笑媽媽、寶寶儀、LeBlue

謝謝你地既開解
其實我都唔係咁唔開心
只不過......如果個c6直接同我講 怕我出街整親
而唔係黑晒臉對住我 我就唔會怪佢
但係
我尋晚問佢 佢竟然話我諗太多........
佢根本無黑過臉 真係比佢激死 :evil: :evil: :evil:

哈哈...原來你老公同我老公都係一樣...
明明係黑晒臉都話無黑過臉...
不過算啦...我都習慣左...佢話冇咪冇囉...

首頁

尾頁

跳至