自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

迪士尼樂園 暑期 PASS 值吾值得買? 急!!!

同埋系吾系在其大門口有得賣?

請指教!!!

TKX A LOT.

水晶宮

Re: 迪士尼樂園 暑期 PASS 值吾值得買? 急!!!

我都買了, 已玩了2次
唔~~ 當係一個遊樂場, 都好既
小朋友會好開心囉呢個 summer

熱就實熱架啦, 夏天唔落雨就曬架啦~
帶帽帶傘就得
同埋唔使好趕咁玩, 每次玩一part 就岩岩好
我通常 4點後到達, 就曬少d 囉

門口既售票處買就得啦~~

大宅

我都買左, 又系去咗兩之, 小朋友真系好開心囉, 若果太熱就下午先出發啦, 我上星期日去系陰天好正呀, 好似秋天咁, 希望今個星期六都陰天啦, 諗住今個星期又去迪士尼啦, 小朋友開心攪到大人都好開心呀!

記得前一晚雪訂冰水帶去飲呀!
________________ KiuKiu媽媽

大宅

我都買左, 去咗1次,會8月中再去。我地會住埋hotel!
我覺得住係附近或有車就值得!如果有半年期會好啲!

我係因為公司有免費ticket( 3張)給我地,然後我將它update to summer pass.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

當行公園都抵, 不過住得遠就辛苦d, 我住青衣, 近近地都會去行下

大宅

吾該哂咁多位媽咪. 吾知系咪 迪士尼樂園 太多負面新聞, 同埋佢d同學仔去完翻黎話, 當我問個仔去吾去時, 佢竟然話吾去, 太細啦!

但我唸帶佢去一次, 可能佢會改變. 因為暑假無乜地方好去.

禁止訪問

複式洋房

同佢地去迪士尼樂園,d細路真係好開心,你見到佢地咁開心, 咩熱都冇哂啦 !!我見到佢哋的笑容簡直係由眼睛和心到笑出來 !!
迪士尼樂園 暑期 PASS,去番2次都回本啦 !! 超值 !!

伯爵府

上次去完, 不過冇join summer pass.... 只係知好熱

大宅

Seems transportation fee is quite expensive. How much is go by MTR from LamTin ?

水晶宮

jessicalau 寫道:
thunder_bunny,

下午四時後入去仲多唔多人?

第一次去係果3個新遊戲開既 星期四, 都幾多人
可能係有新野啦~~不過亦有好多人果段時間走既

第二次就係半夜黑雨之後既星期日,
就係 KiuKiu媽媽 都有去果日囉
好涼, 天陰陰 好爽, 天氣麻麻就少d 人囉~

我都 plan 緊 this firday 我同個女去反
因 daddy 果晚唔使返黎食飯
佢有節目, 我都有節目囉~~ haha

子爵府

請問pass 大人和小朋友幾多錢呀? 限期幾內呢?

水晶宮

成人 $450
小童 $320
長者 $270

7月1日 至 9月28日 (except 9月12日)

Click Here ~~
該用戶已被刪除

子爵府

thunder_bunny

多謝你d資料!

J&D,

請問你往邊酒店呀, 質數如何? 幾錢晚呀? 有無好介紹? 唔好思, 希望你回覆!

侯爵府

畀面勳章

如果小朋友太細的話,我真係唔recommend7-8月去迪士尼,因為真係太熱同太焗,大人我也見過熱到暈低要坐輪椅,細路D衫濕完又乾,乾完再濕,要帶起碼3套衫比佢換,仲有要帶大量開水/寶礦力...玩完一日,已經散哂

大宅

資料好有用呀! 吾該哂!!! 但想問, 開到半夜?

thunder_bunny 寫道:
成人 $450
小童 $320
長者 $270

7月1日 至 9月28日 (except 9月12日)

Click Here ~~

首頁

尾頁

跳至