母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: Avent 奶袋價錢

今日去過荷花,都係無!所以算啦,最後都係搵亞妹係外國幫我買,因為我都有四五個朋友會要,所以會買一批,但我想會有多,但我唔知妹妹會幫我買幾多盒,因為要視乎郵費,所想應該最貴都只會同其他兩位媽咪一樣,(應該唔會貴過一蚊一個 ),如果有人想要就pm我,我收到後再pm大家睇下要唔要啦。

大宅

drop-ins 太薄啦,不太可靠!
fslwkl 寫道:
I have bought one box playtex "disposal liners" from toy-r-us I/O "drop-in liners", it's about $64.5~80pcs, it's same as Avent milk bags, you have to use clip to seal the bags.

男爵府

matau 寫道:
今日去過荷花,都係無!所以算啦,最後都係搵亞妹係外國幫我買,因為我都有四五個朋友會要,所以會買一批,但我想會有多,但我唔知妹妹會幫我買幾多盒,因為要視乎郵費,所想應該最貴都只會同其他兩位媽咪一樣,(應該唔會貴過一蚊一個 ),如果有人想要就pm我,我收到後再pm大家睇下要唔要啦。

我個朋友住果度附近d奶袋全部俾我買哂!
而家要等返貨!
郵費好貴!因為都好重!
其實因為我朋友d家人會成日過去搵佢,
佢家人幫我帶回來先無咁貴!
所以...你諗清楚先同其他媽咪訂!唔係你舌抵!

男爵府

matau :
你要唔要?我仲有一盒!

大宅

謝謝你的意見,我唔係要特登同其他媽咪定,只係因為我妹妹話會幫我買,而我相信因為郵費問題,佢唔會只係幫我買一兩盒咁少,但佢又無話會同我買幾多,只係話睇睇郵費先。所以我都只係叫有興趣的留pm俾我,可能最後都係得一兩盒多。

文里文靜 寫道:

我個朋友住果度附近d奶袋全部俾我買哂!
而家要等返貨!
郵費好貴!因為都好重!
其實因為我朋友d家人會成日過去搵佢,
佢家人幫我帶回來先無咁貴!
所以...你諗清楚先同其他媽咪訂!唔係你舌抵!

大宅

你要的Avent 奶袋是否要用夾的?若是的話,我有三盒,你有興趣嗎?

男爵府

yuengooluk 寫道:
你要的Avent 奶袋是否要用夾的?若是的話,我有三盒,你有興趣嗎?

matau,

Congratulation!
There is someone can helps you!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

好媽媽勳章

台灣有貨, 有無人要? 我可以由台灣帶回來, 如無意外, 我問過, 應該200台幣一盒, 一盒40個

大宅

我相信Avent 奶袋只有一款,而且是要用夾的。

先行謝過。

因為我妹妹話會幫我買,我會睇睇佢個邊點樣,如果出現問題,我會再聯絡妳。

yuengooluk 寫道:

大宅

係呀,好人真係多。

chiuchristan 寫道:
matau,

Congratulation!
There is someone can helps you!

Hayes mama

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊