夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

首先唔好諗自己係第三者,佢咁對你,都要走.

子爵府

回覆:結婚後生埋BB先發覺自己可能是第三者,點算......

佢打你甘第時打個細既

大宅

樓主妳要懂得愛惜自己一個人唔係為左什麼人而活是為了自己而活的何況妳已經是一個小朋友的媽媽了,如果將來小朋友懂性了見到妳c6打自己媽媽,會對佢心靈影響好大的!而且妳都有3x歲了,絕對有能力去處理所有事情,路是自己選擇的,妳重有漫漫長路,諗清楚邊條路先最適合妳自己同bb的!有些時候要放手係比自己一條生路!

禁止訪問

回覆:結婚後生埋BB先發覺自己可能是第三者,點算......

大宅

回覆:jc0515 的帖子

真係唔可以咁!你是想將來佢連BB都打嗎?一個0自制能力既人真係合適做爸爸?你是怕自己生活不了還是怕BB無爸爸?...人要有底線!你描述得太可怕了,錫自己多一點可以嗎?看了好心痛..

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

打你已經唔可以接受,你想bb活在恐懼之中嗎?想bb過著家無寧日晚日子嗎?我覺得你既然將會搵工,你就自己養個仔,現在個仔係好需要你既愛同照顧,男人可以不要!

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你好似冇提過佢屋企人,你究竟有冇見過佢父母兄弟姊妹? 如果冇,你係小三既可能性極大

既然佢對你唔好,你都要諗自己出路,諗下自己點support 自己同BB 生活啦,既然你都3字頭,如果真係不幸離婚,都要堅強d

公爵府

熱血金章 畀面勳章

jc0515 :咁佢唸唔到咪你講先囉

大宅

畀面勳章

引用:樓主未婚前做咩?

原帖由 gingko_hk 於 13-02-12 發表
樓主未婚前做咩?
雖然曾經係專業化妝師,但自從傷咗腰骨後就被迫轉行,我本身學歷唔高,又無咩嘢文職經驗,而且屋企開支大,就轉咗做酒吧,直至識咗我老公,結婚前大半年就無再工作,直至而家〜〜

大宅

畀面勳章

引用:真係唔可以咁!你是想將來佢連BB都打嗎?一

原帖由 HappyFishBaby 於 13-02-12 發表
真係唔可以咁!你是想將來佢連BB都打嗎?一個0自制能力既人真係合適做爸爸?你是怕自己生活不了還是怕BB無 ...
我怕BB無爸爸,因為這是我第二段婚姻,之前亦已有兩個小朋友,嗰時就係前爛賭,成過大海,攪到比人追上門,前夫又係成日賭輸錢就打我的,所以最後離婚,嗰時生活比而家更黑暗更恐怖十倍,但大嗰兩個細路一路路大,雖然佢哋知佢哋親爸爸嘅惡行,但依然有為自己無爸爸而自卑同唔開心,我唔想害到細仔都係咁,所以唔知應該點取捨〜〜

大宅

畀面勳章

引用:他一直同你同居嗎?

原帖由 四年媽媽 於 13-02-12 發表
他一直同你同居嗎?
我同雙死佬有紙結婚的,係一齊住、但佢成日話出trip所以又唔係成日係到。

大宅

畀面勳章

引用:你好似冇提過佢屋企人,你究竟有冇見過佢父

原帖由 rayrayus 於 13-02-12 發表
你好似冇提過佢屋企人,你究竟有冇見過佢父母兄弟姊妹? 如果冇,你係小三既可能性極大

既然佢對你唔好,你 ...
無喎,佢話佢爸爸中過風係加拿大養病,佢阿媽年紀大又要照顧佢阿爸,所以都不便飛嚟參加婚禮,佢話細妹做醫生好忙,而且關係唔係太好,所以都無見過喎
嗰時佢話等BB一歲時帶BB見嫲嫲,但佢就話自己忙,到而家都無同我哋飛過去見喎

大宅

畀面勳章

引用:jc0515+:咁佢唸唔到咪你講先囉

原帖由 ylc1015 於 13-02-12 發表
jc0515 :咁佢唸唔到咪你講先囉
我有講,佢會繼續坐係到唔出聲,問佢其實你有無聽緊我講嘢,佢就話咪聽緊囉,諗唔到講咩嘢呀,跟住繼續唔出聲。我同自言自語無分別。

伯爵府

咁樓主打算被老公打到幾時先走???

新年新開始, 大家分開冷靜下囉

禁止訪問

大宅

畀面勳章

其實佢已經無返嚟一段時間了,感覺確是舒服很多,所以其實也不想他再返嚟。

我做文職搵唔到咁高人工的,馬死落地行,在於我嚟講只要比到好生活好教育比仔女,我做咩嘢工都無咩嘢所謂,而且我本人無嗜好無消遣,無咩嘢個人開支,做多幾年儲番筆錢攪下小生意,對一家後生活才有保障。

大宅

回覆:jc0515 的帖子

咁你而家唔好想太多一心為自己生活,BB著想。聽你這樣說看來你一直都生活得不容易!加油!加油!一定有方法既!

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

結婚前對你點?bb係有計劃定無計劃?

複式洋房

咁你大個兩個小朋友邊個養到湊?

首頁

尾頁

跳至