夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

回覆:結婚後生埋BB先發覺自己可能是第三者,點算......

結婚前對我好好,原本前次婚姻都令我對感情死了心,但佢多次被我拒絕,佢依然對我好好,每當我病,佢一知道就會掉底手上工作,即刻飛嚟陪我睇醫生,我叫悶,佢又會call friend安排節目比我,每到我生日和過時過節又會比驚喜我,我哭時他又會陪在我身邊安撫我,嗰時真係好開心,佢所做嘅嘢,的確溶化咗我嘅心,我哋亦都係計畫會生,我亦因為佢年紀大,所以一齊咗無耐就開始plan要BB,以嗰時嘅佢,佢的確係一個好老公、好爸爸,佢亦對我大兩個細路似親生咁看待,照顧、教功課等,無一不盡心盡力,但只從有一次佢打咗我第一次之後,一切都變了〜〜本以為佢處理好公司嘅嘢就會變番以前咁,我的確用咗好大勇氣先再重新接受感情,我真的不想輕言放棄,我等呀等,在有BB前都好過一段時間,所以先繼續要BB,但有咗之後,惡夢又再來臨了
我大兩個一直都跟我阿爸阿媽大,我負責番工搵錢,直至同佢一齊,就由佢養我湊,嚟緊會還原基本步,我父母照顧大兩個,工人照顧BB,我負責搵錢。

男爵府

引用:佢應該不愛你,曾經對你好是當你止痛藥(可

原帖由 Vinccy 於 13-02-11 發表
佢應該不愛你,曾經對你好是當你止痛藥(可能最低潮時你在佢身邊)2000~3000真的不多夠用,又打人又不理個 ...
同意

侯爵府

回覆:結婚後生埋BB先發覺自己可能是第三者,點算......

即係咁耐以來都無見過男家d人?你吾覺得奇怪嗎?

首頁

尾頁

跳至