自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

抖唔到氣!!

嘩....今日d空氣真係好好好好好.....差, 我開始覺得呼吸困難, 抖唔到氣

幾時先落雨呀!! 好辛苦呀 :-( :-( :-(

等待驗證會員

Re: 抖唔到氣!!

我都覺得抖唔到氣..... 好彩係寫字樓唔駛出街咋...
尋日都有落雨, 但係都無好轉......

珍珠宮

ardnas65

你就好啦....我仲要出街接仔 , 跟住去睇戲!

都係lingling啦, 又唔引個颱風黎....吹下d空氣唔洗咁差麻 :lol: :lol: 而家風都無滴.....老人家(我)抖唔到氣, 又無平安鐘 hahahahahaha

等待驗證會員

同亞仔去睇咩戲呀?? cars 呀???

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔緊要老心家, BK未係你個平安鐘囉

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

真係好辛苦 :-|

大宅

TszHin媽咪 寫道:
ardnas65

你就好啦....我仲要出街接仔 , 跟住去睇戲!

都係lingling啦, 又唔引個颱風黎....吹下d空氣唔洗咁差麻 :lol: :lol: 而家風都無滴.....老人家(我)抖唔到氣, 又無平安鐘 hahahahahaha
TszHin媽~~你老人家講野都幾好笑喎, 我囝囝同你囝囝個名差一個字母咋, 真係岩喇

男爵府

BOSKERMA 寫道:

係囉~~

別墅

如果唔係今日要去產檢
我一定唔會出街
出到去真係覺得抖氣好辛苦 :-( :-( :-(
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

啱啱我先同阿囡講, 今日有好多人抖唔到氣, 因為見到出面能見度好低(空氣裏面o既塵埃粒子好重), 平時會見到香港嗰邊, 但今日乜都見唔到.

珍珠宮

4條腿拯救隊, 都幾好笑wor~ 其實我知個仔想睇cars ga, 不過老公買左呢套
ardnas65 寫道:
同亞仔去睇咩戲呀?? cars 呀???

珍珠宮

哈哈~~ 但我按左平安鐘(開左topic), 都無人黎救我既

欣澄媽媽 寫道:

係囉~~

珍珠宮

特務A,

老人家都可以講笑ga麻, 唔係老得仲快, 想要留住青春麻hahaha~~ 你囝囝係tse呢....係唔係??
特務A 寫道:
TszHin媽~~你老人家講野都幾好笑喎, 我囝囝同你囝囝個名差一個字母咋, 真係岩喇

子爵府

等我黎救你啦...
哈哈~~ 但我按左平安鐘(開左topic), 都無人黎救我既 [quote]

欣澄媽媽 寫道:

係囉~~
[/quote]

珍珠宮

嘩....你搵呢個樣黎救我??? 即刻心臟病發死得啦..... [quote]
pinkyhsy 寫道:
等我黎救你啦...[quote]

子爵府

救你變成害你添...............
嘩....你搵呢個樣黎救我??? 即刻心臟病發死得啦..... [quote]
等我黎救你啦...[quote]

伯爵府

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

珍珠宮

好彩你唔係醫生jet

唔使怕....老人家講得笑多, 留住左d青春, 仲未c得 [quote]
救你變成害你添...............[quote]

子爵府

唔緊要..我同你人工呼吸...
好彩你唔係醫生jet

唔使怕....老人家講得笑多, 留住左d青春, 仲未c得 [quote]
救你變成害你添...............[quote]

珍珠宮

你有無口氣先.....唔好臭c我bor :lol: :lol: [quote]
唔緊要..我同你人工呼吸...[quote]

首頁

尾頁

跳至