懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

生完bb她似心理不平衡

自從BB 出世後,現在剛剛滿月, 工人6月已到,一心唸住叫佢湊BB, 但BB出院咁來,我都未比佢掂過, 遲遲拖住我老公話我會教佢, 但一唸起見到唔係自己人掂自己個仔,我好想嘔,又好想喊,不想返工,21�8我要返工啦,點算呢,我仲未教佢,現在媽媽都很來我家幾個鐘,返工後,佢都很來,但我真係好想克服,見佢湊我長女我又無這種感覺,可能由此始終個女都係我揍,但這個細BB一日對工人咁長,我好似好抗拒,有無人可開解我,我又唔敢同人講,我知個個會話我白痴,怎算好呢

禁止訪問

Re: 生完bb她似心理不平衡

大宅

我bb差唔多滿月,我都係唔太鍾意個仔比其他人掂,我好多野都係一手一腳自己搞,同埋我呢半個月係冇人幫我坐月,我係自己黎架全部野都...我覺得其他人掂我個b好似唔知點咁,唔係幾開心..不過我遲d都要搵人湊bb,因為我想搵多d錢比個好ge環境佢長大,所以而家都要開始習慣下...
你唔好諗咁多啦..雖然係好唔捨得,但係你番工可以比更好環境佢長大ma..同埋你mami都幫下手,你都可以放心d,,,

複式洋房

我都有同樣既情形.........我又係自己坐月,湊亞b,煮野乜都自己一腳踢,亦係唔想俾人掂亞b,而且我仲有個幾星期就返工,更加唔想俾人湊,但冇計要搵食,所以我都要慢慢接受放手.... :-(

男爵府

我初初都好唔鍾意個工人抱bb
而家bb20日,無乜特別野我都唔比佢抱
就算好累都寧願自己抱返
我極唔想bb痴工人唔痴我自己
所以我決定唔做野
自己睇住bb
自己又可以放心d
唯有慳d使

首頁

尾頁