懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

關於惠氏bb會送出的奶粉贈品問題???

今日收到惠氏送來的S-26奶粉及包被贈品, 但在簽收單上有1物件為"BABY N5T255G05"沒有送來, 請問有無媽咪知道這樣物件是甚麼? 或者, 惠氏BB會送來的贈品(除奶粉外)仲會有D咩呢

洋房

Re: 關於惠氏bb會送出的奶粉贈品問題???

我都係收到3個S-26奶粉及包被沒其仔啦

複式洋房

我張簽收單都係咁寫, 不過都係淨係收到3罐S-26奶粉同埋一張包被, 所以我諗嗰個編號應該冇關係嘅

伯爵府

我都係得3罐奶粉+被仔, 無其他啦

別墅

我都係得3罐奶粉同包被, 無其他啦啵~~

大宅

我都係得3罐奶粉同包被, 無其他啦啵~~

大宅

今日惠氏打電話俾我, 問我收唔收到奶粉及通知有免費講座, 我都有問佢呢個問題, 無錯, 佢哋只係送3罐奶粉+包被, 另外個code係無意思. 佢哋仲話第日可以電話訂奶粉, 價錢同超市差唔多($175/800g), 不過最少要訂1箱, 而訂1箱就會額外送多1罐400g奶粉添! 我個人認為唔係咁吸引囉!

男爵府

elaine2006, 你張醫生form係幾時比佢地呀? 又隔幾耐先有奶粉送呀?
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

hi everyone,
我想知點先有奶粉同包被送, 我已經入了會, 但都無你哋講嘢送........why?????????

伯爵府

Irenesuet12 寫道:
我想知點先有奶粉同包被送, 我已經入了會, 但都無你哋講嘢送........why?????????

入左會係無奶粉架,要有醫生信先送奶粉。

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好意思,
我想問
今年3月入左會,
因為入會個陣,
佢冇叫我

複式洋房

醫生信係咪=懷孕証明?????
我張懷孕証明都係後補!!!!!

複式洋房

唔"洗"醫生信ga, 如果你預產期係10月, 咁9月到惠氏會打電話比你, 你等o下la :wink: :wink:

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔駛醫生信?
真架。

唔該哂各位!

複式洋房

我屋企有s-26, 美素力同 nestle奶粉,全部都係入了bb會, 到預產期前1個到, bb會contact 你送奶粉ga la, 放心wo

大宅

我都無俾醫生信, 淨係响2月時填普通入會from, 唔知點解惠氏成日打電話嚟, 我估可能係抽樣瓜!
hellokitty1011 寫道:
elaine2006, 你張醫生form係幾時比佢地呀? 又隔幾耐先有奶粉送呀?

伯爵府

香香公主 寫道:
[quote]
Irenesuet12 寫道:

入左會係無奶粉架,要有醫生信先送奶粉。[/quote]
sorry, 我講的醫生信是指醫生比的奶粉form

首頁

尾頁

跳至