跳至

首頁

尾頁

別墅

好開心呀 我隻女識趴啦 :-)

今日99打黎話阿女識趴 仲趴出左張地毯 周圍走

依家開心到訓唔返

唉不過 我就錯過左佢識趴既第一次

但老公就安慰我話個日 個2步先算係第一次 :-(

大宅

Re: 好開心呀 我隻女識趴啦 :-)

好叻叻呀

別墅

嘩, 好叻女呀

唔知幾時到我小b呢

民房

恭喜曬 !! 好叻女喎
唔知幾時先到我女女趴趴呢

子爵府

abyyan
咁快識爬好勁
我都想 因為我個仔好扭抱,唔肯自己喺床玩,如果佢識爬起碼唔洗成日抱

大宅

lo8189 寫道:
abyyan
咁快識爬好勁
我都想 因為我個仔好扭抱,唔肯自己喺床玩,如果佢識爬起碼唔洗成日抱

hehe.....我都係咁話呀~~ :tongue:
希望阿女快d識爬啦~~

大宅

好嘢! 叻女!

我仔仔而家成日似隻飛魚咋!

別墅

我都估唔到佢咁快

我個女本身都好扭抱架 一定要人係佢身邊 一走開 眼見唔到

就喊

係上次係吉記買左個大型玩具比佢自己玩 佢就習慣左自己

一個 0.0"無耐就學趴

大宅

咁就要小心d

珍珠宮

我囡先岩岩識轉身咋

大宅

我B都吾知算吾算識爬, 佢識趴好耐喇, 但呢兩日佢就可以由床頭走左去床尾, 360度周圍走, 但我就未見過佢爬囉~
abyyan,
你買左個咩玩具比亞b玩呀?

abyyan 寫道:
我都估唔到佢咁快

我個女本身都好扭抱架 一定要人係佢身邊 一走開 眼見唔到

就喊

係上次係吉記買左個大型玩具比佢自己玩 佢就習慣左自己

一個 0.0"無耐就學趴

別墅

klam

唔知點講個舊玩具好

0_0嗯 大約就好似個架咁 可以高可以低 比佢玩到學行都得

又可以變做掛係嬰兒床個d轉轉玩具

咁 有3舊玩具吊住 可以攞出黎單玩

一個係有鏡既太陽花

一個係樹鈐鈐

一個係蝴蝶型沙沙

仲有一個係可以單攞出黎 放音樂比小朋友訓覺0.0"有幾隻

音樂大約放到15min佢就會停0.0+

仲可以掛係bb床

=﹏=明天再影張相比你睇下 依家太夜唔想嘈到屋企人

大宅

abyyan,
THANK!

複式洋房

你個女好叻呀,我個女現在常常轉身,不過不知是否要買張地墊呢,因為見她在床上,好似好難學爬呀

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你地啲bb咁叻嘅, 我bb淨係轉到半個身炸,仲未轉可以轉曬,所以有時會發脾4

別墅

:-( :-( :-( 我今日去見阿女黎....佢..= =唔趴比我地睇

懶懶下先趴1-2下 :-( :-(

首頁

尾頁

跳至