親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+13-2-18+21:

原帖由 momofish2002 於 13-02-18 發表
我覺得係咁, 有時佢哋唔夠車, 會搵其他車, 咁佢哋要食一重, 我估咋!

因為我起初想BOOK FION車, 但 ...
甘樣判上判,撘上撘,我係坐 Fion 車出入sing > Johor 咋, 之後 Ksl 去邊都係 taxi , 司機係印度定馬拉人都叫主動撩生意,䦕價都係 rm $55-60 ,我自己覺得個 d 熱點都叫易搵 taxi

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

chickenwing2006 發表於 13-2-18 23:42
甘樣判上判,撘上撘,我係坐 Fion 車出入sing > Johor 咋, 之後 Ksl 去邊都係 taxi , 司機係印度定馬拉人都 ...

我之後包車酒店去樂園或樂園回酒店都RM100一程, 可能貴咗D, 但好過分兩架的士!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+13-2-18+23:

原帖由 momofish2002 於 13-02-18 發表
我之後包車酒店去樂園或樂園回酒店都RM100一程, 可能貴咗D, 但好過分兩架的士! ...
甘又係,你七個人 taxi 一定坐唔晒

大宅

回覆 chickenwing2006 的帖子

但我有6大2小, 七人私家車也坐不晒, 都係搵定資料, 唔包車及坐的士算啦, 我係八月. 應該暫時唔多人BOOK, 但也很貴. THANKS

大宅

我2月27 出發, 4大3小, 人太多最後都係決定3天新山都係book fion 車
小青蛙部屋(ken媽)

大宅

momofish2002 發表於 13-2-18 10:21
1.) 12:00pm到機場如攞埋行李搵埋司機唔塞車好順利的話,你應該兩點前就到!我果日唔見一件行李之後去lost ...

請問你係邊度book車, 可否pm d資料比我, thx!
MLAU

伯爵府

我打算跟團,但旅行團會在同一日去晒 Lego Land, Hello Kitty Land and Little Big Club.
会唔会太趕呢? 又我仔已八歲,啱唔啱玩 Hello Kitty Land & Little Big Club 呢?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我打算跟團,但旅行團會在同一日去晒+Lego+L

原帖由 PacoMum 於 13-02-19 發表
我打算跟團,但旅行團會在同一日去晒 Lego Land, Hello Kitty Land and Little Big Club.
会唔会太趕呢? 又 ...
一日咁多點,一定玩唔哂,個團係住新山定星加坡

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 13-2-18 21:25
其實 Kitty 有六個 games : 1. 油指甲 2. 整頸鍊 3. Cookie 上色 4. 入 Kitty 屋影相 5. 扮 Kitty 著下佢 d ...
呢度個個GAME阿女都應該好LIKE...... 請問玩哂KITTY + LITTLE BIG CLUB要預幾多時間

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+13-2-18+21:

原帖由 lestat 於 13-02-19 發表
呢度個個GAME阿女都應該好LIKE...... 請問玩哂KITTY + LITTLE BIG CLUB要預幾多時間
...
最怕多人排隊,預 10-6 玩啦,冇咩人就最 perfect

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 13-2-19 14:15
最怕多人排隊,預 10-6 玩啦,冇咩人就最 perfect

THX 玩到6, 仲想果日去埋食BUFFET應該都趕唔切..... 仲想問, 果度附近有冇其他嘢行? 我驚BABA咁多個鐘會好悶~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+13-2-19+14:

原帖由 lestat 於 13-02-19 發表
THX 玩到6, 仲想果日去埋食BUFFET應該都趕唔切..... 仲想問, 果度附近有冇其他嘢行? 我驚BABA ...
冇咩行架,個度 little big club 三樓 playhouse 旁有好舒服 sofa , 我地大人輪流係個度坐下,hea 下咋

大宅

回覆 chickenwing2006 的帖子

噢, 我打算一落機就去Hello Kitty Town, 希望唔好多人啦, 如果唔係 一定唔夠時間玩tim
小青蛙部屋(ken媽)

伯爵府

環保接龍勳章

回覆:新山KSL hotel+LEGOLAND現場報導

little big club 要玩半日可玩晒,但我個女乜都玩幾次就…

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:little+big+club+要玩半日可玩晒,但我個女

原帖由 chingcging 於 13-02-19 發表
little big club 要玩半日可玩晒,但我個女乜都玩幾次就…
仲有個 playroom .... 我係 sofa 等左 2 hours

伯爵府

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+chingcging+於+13-02-19+發表

原帖由 chickenwing2006 於 13-02-19 發表
仲有個 playroom .... 我係 sofa 等左 2 hours
我個女,個個playroom 都玩!我c6仲癲,係咁叫個女陪佢坐thomas 火車,坐咗3次!好彩星期日唔多人。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+13-02-19

原帖由 chingcging 於 13-02-19 發表
我個女,個個playroom 都玩!我c6仲癲,係咁叫個女陪佢坐thomas 火車,坐咗3次!好彩星期日唔多人。

...
火車我地前後都坐左 2 次

伯爵府

回覆 yuyu.c 的帖子

EGL 馬來西亞團,不是住 Singapore.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+yuyu.c+的帖子 EGL+馬來西亞團,不是

原帖由 PacoMum 於 13-02-19 發表
回覆 yuyu.c 的帖子

EGL 馬來西亞團,不是住 Singapore.
唔好意思意為去埋USS, 不過我覺得3個點一日時間都係5夠,不過你小朋友幾歳,legoland 太細冇野玩,太大唔啱玩。我個囝5歳大部分玩得,果日已經冇乜人,我地由10:30玩到5:30都未玩哂,果度5係好大,仲要已經5洗排隊,但樣樣玩都要D時間。

別墅

回覆:新山KSL hotel+LEGOLAND現場報導

我地四大三小去,俾我喺KSL門口遇到七人的士,司機係馬拉人,超nice,跟meter,全程都call佢,用車前一小時call佢就ok! simple english is ok

首頁

尾頁

跳至