跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

回覆:milktealai 的帖子

一來路過見到裝修幾靚,同平時個d 補習社個樣唔同!二來幫朋友搵托兒所,所以咪留意下囉!

寶石宮

引用:一來路過見到裝修幾靚,同平時個d+補習社個

原帖由 慳C9 於 13-02-19 發表
一來路過見到裝修幾靚,同平時個d 補習社個樣唔同!二來幫朋友搵托兒所,所以咪留意下囉!

...
哦,原來係咁,因為元朗有好多learning center,奇怪你點解會揀呢間,因為佢真係好僻,好難留意到

別墅

回覆 慳C9 的帖子

間野又真幾唔同既。

別墅

回覆:JEWELANN 的帖子

有無名同电話提供?

別墅

引用:咁富達入境處果邊果間呢?都係新開?有無人

原帖由 Doudoudou 於 13-02-19 發表
咁富達入境處果邊果間呢?都係新開?有無人知道係咩黎?
請問富達邊到呀?叫咩名?

大宅

回覆:路過見到有間新開教育中心, 裝修太靚唔敢入去!

雖然有點似在自我宣傳,但係屋企樓下,都有興趣試下..如果試完,不要介意我在此俾意見

複式洋房

回覆:yauchuiki 的帖子

歡迎呢!

別墅

回覆:路過見到有間新開教育中心, 裝修太靚唔敢入去!

我都到新開,好近我娘家,原來係有開playgroup,想知有冇pre-school之類既class? (唔洗家長陪)

大宅

引用:Quote:原帖由+Doudoudou+於+13-02-19+發表

原帖由 Yufishyu 於 13-02-21 發表
請問富達邊到呀?叫咩名?
富達近油站果邊,窗簾鋪隔離,有好大間新食市開左。搭車望到都係education 果d 字眼,睇唔清楚。

複式洋房

回覆 Doudoudou 的帖子

係咩? 近期呢頭開咁多呢d 教育中心既~

複式洋房

回覆 natalielyt 的帖子

你講緊我見到個間?

我今日入咗我係水車館街見到個間, 同我個囡做咗免費評估.

佢地係有playgroup 同埋英文班上, 價錢....(同區來講較高) 不過見d老師全部都係教名校的老師同ABC.

佢地比埋佢地D 教材我睇, 係老師們自己編寫的!

我諗緊JOIN唔JOIN 試一個月好唔好~!!

你地有冇人JOIN咗?

別墅

回覆:慳C9 的帖子

幾多錢呀?

別墅

引用:回覆+natalielyt+的帖子 你講緊我見到個間

原帖由 慳C9 於 13-02-23 發表
回覆 natalielyt 的帖子

你講緊我見到個間?
我想問個評估係㸃?評咩架?

價錢係㸃?

複式洋房

回覆:evawpw 的帖子

唔同課程唔同價錢!

我囡評估咗係level 2 !價錢約$220/@

但評估就免費既!

複式洋房

回覆:natalielyt 的帖子

個評估係單對單!開頭好怕我囡唔肯跟入房!點知佢係門口個遊戲房玩咗陣,就自己跟咗老師入去!

評估大約七八分鐘,老師就同我講我囡既評估結果!話肯講,但d音唔準同埋好多字都係自己背音,唔係識併出來!

之後比我睇下佢地課程係點!應該由邊part 學起!

價錢$220一堂!(已經優惠價,做到三月尾)不過原來已經比讀牛津課程平呢!

珍珠宮

慳C9 發表於 13-2-24 00:39
個評估係單對單!開頭好怕我囡唔肯跟入房!點知佢係門口個遊戲房玩咗陣,就自己跟咗老師入去!

評 ...
OK喎~ 唔算太貴呢~想問下你囡囡幾多歲呀?
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

複式洋房

引用:Quote:慳C9+發表於+13-2-24+00:39+個評估係

原帖由 小寶貝兒 於 13-02-24 發表
OK喎~ 唔算太貴呢~想問下你囡囡幾多歲呀?
我囡囡快5歲啦!

珍珠宮

慳C9 發表於 13-2-24 23:35
我囡囡快5歲啦!
好叻女啊~

複式洋房

回覆:小寶貝兒 的帖子

頭先同老公傾過,決定比囡囡試下讀,試下一個月先!

珍珠宮

慳C9 發表於 13-2-25 22:25
頭先同老公傾過,決定比囡囡試下讀,試下一個月先!
試左報告下OK唔OK啊~ 雖然我女得2歲, 但都諗緊遲D比佢學拼音~

首頁
12345...7

尾頁

跳至