自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:candy crush玩到213

me 2

侯爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

勁呀!!

大宅

135有冇高人可指教?

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

claudiaman_86 發表於 13-2-17 19:29
我玩到65之後停左, KICK住左
我都係響呢一關跪低左

大宅

引用:我好想放棄呀!好難呀!

原帖由 joyjoy5354 於 13-02-17 發表
我好想放棄呀!好難呀!
當你玩到想放棄的時候,你就可以過關!我就係咁

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

玩完~~~LU~~~

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我都卡左係213, 第3日啦, 最嬲係爭1粒就clear

別墅

BK Milk勳章

me too ,停左3日呀

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

晶晶媽,我用電腦玩一鋪KO,依家已去到226

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我想問下點解聯唔到facebook既, 變左收唔到心心同ticket, 有無人可以幫下我呀???

子爵府

引用:晶晶媽,我用電腦玩一鋪KO,依家已去到226 +

原帖由 醜樣豬 於 13-02-19 發表
晶晶媽,我用電腦玩一鋪KO,依家已去到226
我都啱啱過左喇,我高分過你小小

子爵府

我用左desktop用晒所有武器先過關

禁止訪問

男爵府

2018復活節勳章

丫雅 發表於 13-2-19 16:07
我都係響呢一關跪低左
成個幾星期了! 嗚~

大宅

me too stop at 213, how to pass it?

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

等緊apps update

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

YouTube search 下

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

回覆:opheliatam 的帖子

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我幾個朋友都喺呢關度kick住左呀

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

213我玩咗得最耐係呢關,我記得係用咗3次斜紋撞紙包就符碌過到,之後214 & 215就一次ko,簡直唔信有咁易

首頁

尾頁

跳至