想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我day36用捧捧驗左,係冇bingo,到而家仲未有m,會唔會之後有驚"喜"??

我day36用捧捧驗左,係冇bingo,到而家仲未有m到..
因為我在day29流啡血.....每日都流幾滴啡血....
同下腹成日都谷住痛.....會唔會流緊啡血時.....
驗唔到bingo...請幫忙 :-( :-( :-( :-( :-(

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 我day36用捧捧驗左,係冇bingo,到而家仲未有m,會唔會之後有驚"喜"??

你用邊隻驗呀?? 你不如睇下醫生啦

洋房

Re: 我day36用捧捧驗左,係冇bingo,到而家仲未有m,會唔會之後有驚"喜"??

fayecat,

如果你每日都有少少啡血, 都有一星期了, 同意miffymiffy's saying, 去睇下婦科好些...
我都你同一日嫁, 今日都係day37 ar, 用驗孕紙驗過都係冇反應, 但係我就冇流啡既情況出現, 分泌正常

good luck !!
fayecat 寫道:
我day36用捧捧驗左,係冇bingo,到而家仲未有m到..
因為我在day29流啡血.....每日都流幾滴啡血....
同下腹成日都谷住痛.....會唔會流緊啡血時.....
驗唔到bingo...請幫忙 :-( :-( :-( :-( :-(

複式洋房

miffymiffy
我係萬寧買....用一隻叫 " 準 快 易 驗孕捧 "
day36夜晚去左睇中醫...中醫話我 ''脾虛血弱''
咁我回家煲藥飲啦...
飲完2至3個鍾就好想嘔...(唔係心理作用)...
好多口水"勇"上黎...但係又嘔唔出...
miffymiffy 寫道:
你用邊隻驗呀?? 你不如睇下醫生啦

首頁

尾頁

跳至