烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我的製成品 [Part 13]

Hi~~~
繼續啦喂∼∼∼∼
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

Re: 我的製成品 [Part 13]

Christy 寫道:
Honney,

我係你個blog 到見到個creamcheese muffin 好似好好味,個食譜又唔複雜喎,所以尋晚試整左黎食,真係好好食呀,個個同事都讚好好味,好多謝你share你個食譜, thanks alot

唔好客氣啦,你鐘意就好啦∼
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

vanessa_lee 寫道:
Honney,
我整左光酥餅啦,好味呀!多謝你呀

u are welcome~~~

子爵府

報到先

子爵府

seven,
我都係視乎天氣而定架咋,有時都未必發到咁高架∼

Monogram,
今日不停落雨呀,都係老細車我地咋∼
頭先仲去左買lcd tv呀,費時呀囡成日睇電視睇到近視呀∼∼∼

子爵府

Honney 寫道:
Monogram,
今日不停落雨呀,都係老細車我地咋∼
頭先仲去左買lcd tv呀,費時呀囡成日睇電視睇到近視呀∼∼∼

好彩今日老細車你咋,我呢邊今朝都好大雨呀~~

係呀,我都唔明點解小朋友要行咁近個電視機度睇,我地係個女出世無耐就買左啦,因為就係怕佢會行近呀。

子爵府

Monogram,
係呀,老細放大假,所以可以車到我地羅∼∼∼

我想買好耐架啦,但部電視又無壞,無端端掉左有d可惜呀∼
呢部都格左二日價呀,依家佢平左成五千幾蚊比我地呀,原價二萬幾,依家萬七有找,仲送多部20”LCD TV, 無線headphone, 1G SD card, 3M抺布∼

子爵府

Honney 寫道:
Monogram,
係呀,老細放大假,所以可以車到我地羅∼∼∼

我想買好耐架啦,但部電視又無壞,無端端掉左有d可惜呀∼
呢部都格左二日價呀,依家佢平左成五千幾蚊比我地呀,原價二萬幾,依家萬七有找,仲送多部20”LCD TV, 無線headphone, 1G SD card, 3M抺布∼

老細放大假咁好,亞女實開心c呀~~

嘩﹗抵到爛啦,早排世界盃前又係好鬼平呀,所以老細都換左架大啲放係廳,細果部放係我地房。你買左咩牌子?

子爵府

honney,
咁你而家用緊果部點?

子爵府

Monogram 寫道:
老細放大假咁好,亞女實開心c呀~~

嘩﹗抵到爛啦,早排世界盃前又係好鬼平呀,所以老細都換左架大啲放係廳,細果部放係我地房。你買左咩牌子?

係呀,係咁痴實老細∼

我買左Hitachi呀,你個部呢?

子爵府

honney,
咁你而家用緊果部點?

唔知呀,無問老細呀∼ :mrgreen:

子爵府

honney,
我一部係toshiba,一部係sharp

你亞b好似我兩個女咁,一返黎就跟出跟入呀~~

好,咁你快啲叫老細黎講兩句先~~

子爵府

Monogram,
我初初都鐘意sharp個部架,因為都幾靚仔下∼
但問過晒人話sharp麻麻地呀,所以就買左hitachi啦,我都係憑肉眼睇個質素如何咋∼

老細同呀囡訓緊午覺呀∼

子爵府

Monogram,
我個女迷上左8ban ラーメン呀,呢兩日係都要去食呀∼

子爵府

honney,
我部sharp好耐嫁啦,幾年前啦,不過so far我都覺得幾好~~嘻,總之比我睇落ok就算~~

我兩隻女一個食緊餅,一個食緊芝士呀

子爵府

Honney 寫道:
Monogram,
我個女迷上左8ban ьみф⑦呀,呢兩日係都要去食呀∼

係?食咩嫁?我無去過呀?好好味?

子爵府

Monogram,
其實都要睇運氣呀我覺得∼
送個部20”我諗住等我個電腦mon壞左就攞黎用,又可以上網又可以睇電視 :mrgreen:

我個囡尋晚成十一點至訓呀,今朝又早起身,所以佢好眼訓呀

子爵府

係?食咩嫁?我無去過呀?好好味?

食日本拉麵架,佢地兩個今日一個食中華拉麵,一個食雞球拉麵,我就食日式炒麵,我鐘意炒麵呀,辣辣地,好正呀∼

佢d麵應該係自製架,講真又真係唔錯喎∼

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Hi everyone,

報到先.

Just want to share with u guys that last night I went to see "soft hard" concert. Very good and unforgetable. It brings back some of my old memories as I grew up listening to their radio shows. :mrgreen:

子爵府

TobsterBB,
哈,我估一定會好睇架∼
佢地個隻碟我仲係樹呀 以前好鐘意聽架 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至