美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇人試戴過葆露絲?

有冇人試戴過葆露絲? 價錢貴唔貴架&work 唔 work?

大宅

Re: 有冇人試戴過葆露絲?

好貴, 好貴, 要over hk$2,000一個bra, overhk$300一條under
我有一次買左成hk$8,000-hk$9,000(唔係好記得, 可能唔止呢個數), 以後都唔敢再入去d shop, & 以後都唔敢再接d sales 電話(因做左vip).
實情我覺得有小小work, 但係再用錢去平衡返條數, 其實係唔值.

洋房

薳然媽媽,
妳似乎真係好驚喎

禁止訪問

複式洋房

我自己無買過,不過我有個freind係幾年前用過,買左成2萬幾蚊。但我見佢初期好有心機,身形好明顯睇得出係有變得直同緊左,但我一摸佢d腳同身體,就知道佢紮到好似木乃尹咁,佢自己都話冬天穿都好辛苦,就算夏天坐冷氣房,佢都頂唔順,所以無再穿。而家變返個肥婆啦~ 所以personally我就唔會buy呢間野既內衣。
人若然忘記了愛,忙著和時間比賽,求你和我於窗前細心一看,每一天風雨每一片塵埃,也為你真摯的記載。

洋房

Don't be fooled. These are useless and make you painful. Keep your money and enjoy life not pain

首頁

尾頁

跳至