夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

唉 我99湊到我個女...變左唔係我個女...

呢個星期送傢私黎所以張晴日湊返99到

昨晚湊返返黎.....發現佢唔同曬....

以前 成日笑 郁d都笑 成日講野 成日叫
依家 唔笑 發呆 野都唔講

以前 唔會望到d人喊 完全唔認人
依家 見到熟口面既人 望住成半個鐘先笑下

以前 唔飲夜奶
依家 3-4點發爛死都要飲夜奶

99仲幫佢唔知搽咩藥膏....攪到佢個面仔乾燥到爆曬

....唉 真係完完全全.....唔似往人既晴晴

佢係唔係晴晴黎架

大宅

Re: 唉 我99湊到我個女...變左唔係我個女...

晴晴係咪嚇驚左呀!!!如果是俾d保嬰丹佢食

Natasha 是媽媽和爹地之寶貝

大宅

你講果d情況,咁似人地d小朋友俾性侵犯之後出現既情況既!!!
你小心d呀,問下晴晴咩事唔開心啦!!!

可能係我多心左,你唔好介意我咁講呀!!

別墅

聽你咁講,阿女d反應咁怪,我覺得你99唔知做過d乜野 ...... 赫親你個女喎!盡量少d比99湊

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

首先想知道你所講既以前同依家隔左幾耐,如果已經比奶奶湊左一段時間,咁即係慢慢變,唔係突然變,如果只係湊左幾日,可能BB仲未慣

有部份老人家好鍾意整醒D BB飲夜奶架,因為想肥D....

如果你唔清楚你奶奶幫囡囡搽邊隻cream你可以問下佢,同埋比指定既cream佢搽...

其實你比得你奶奶湊,呢兩樣野你要睇開D,或者你同你奶奶傾下....

別墅

我女得5個月大我諗唔會比人攪架....

不過我本身都知bb性情變係正常 但只係湊一個星期

就變成咁 仲要變到完全2個人咁 我真係好擔心

洋房

abyyan ~~
我都試過囝囝俾媽咪湊一個星期,佢返到屋企之後既情況好似你個囡囡咁,之後我問我媽咪,點解會咁,原來d老人家湊b係你有你玩,我有我追劇集,同埋少同佢傾計,少見人,仲有可能個囡囡掛住你!我個囝囝見到我時,個眼神好"呆呆哋"仲要係好細聲叫:媽咪",我聽到心都痛埋,自此之後我無俾媽咪湊過嘞!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

晴晴係咪好小見嫲嫲架!可能一時間唔適應啫!唔使太担心嘅,你搞掂晒啲嘢自己湊返就無事架啦!
我要記得幸福......

珍珠宮

你奶奶仲有什麼人同住,試下叫你老公問下,囡囡日頭係點過,係咪比人嚇親或係你奶奶屋企太悶啦. ?-( 問多d,再諗點改善.

別墅

做麻麻應該唔會對個孫點!...可能成個星期唔見媽咪(由其瞓覺o個陣&你99真係好悶
好似我99咁..我囝囝比佢揍到1歲(我返工,99揍日頭.唔過夜).o個陣間中星期六日.去飲茶.囝囝見到99都唔會有好開心反應.好似唔識99咁.返而見到爺爺(平日要返工)就好似見蜜糖咁......咪因為99唔識同bb玩囉..只比bb"食瞓疴"!.......(99當然鍚bb啦!..但基於佢性格....!!!!!!!!!!)

別墅

唉 經過呢件事之後 我唔會再比99湊我個女

先前仲話幫我湊到佢返學...到時佢唔識我都似

好多謝大家開解我>3<"錫1淡先

明天仲要去99生日 =.=超唔想去 一陣阿女見到佢係咁笑

我就心都痛麻....

子爵府

好媽媽勳章

可能未適應番...等佢慢慢適應番就無野...放心啦...唔好唔開心啦...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

今晚開心返曬啦

因為今晚湊返阿女返屋企 佢一入門口就放聲大笑

哈哈 我地估計 @@"係阿女嬲我地唔帶佢返屋企

首頁

尾頁

跳至