自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

激死人啦

有個mami 24號同我講hold住個手袋, 已經通過電話約咗聽日交收架啦, 今日先通知我佢自己已經買咗個, 所以唔要個袋, 等我hold咗5日, 我仲要同我朋友交代, 因為我代我朋友放架, 好唔開心呀, 等我之前仲幫佢減咗$50 :-(

男爵府

Re: 激死人啦

唔好唔開心啦,總好過佢約左你出黎先放你飛機啦.....

公爵府

咩手袋呀!? 佢唔要咪放過囉! 又唔係你嘅錯, 咪直接同你朋友講囉!

男爵府

我唔開心係佢有我電話都唔打黎同我講, 如果我今日冇上黎bk, 聽日真係係地鐵站白等佢囉, 個手袋係Rebeanco, 全新架, 人地送比我朋友, 佢唔鐘意, 我咪幫佢放囉, 等我尋日仲執齊晒防塵袋同專門店個紙袋出黎 :tongue:

公爵府

算啦!! 網上交易都要有心理準備有咁嘅情況發生架啦! 喺呢度都見唔少!

男爵府

我未試過遇過咁情況, 唯有當今次唔好彩, 不過始終唔係幾開心咁囉

子爵府

男爵府

算喇!!!我地試過攪 gathering 有個媽咪鬼 c 咁早就報名,但到 gathering 時又唔到,電話又無個,攪到一大班人等佢,後來發現佢原來 send SMS 話唔黎!!!大佬呀!!人地預晒野,攪到我地又要夾多份 $$,而且仲放左兩次飛機添!!!難為佢仲好意思問我地幾時再攪 gathering !!!
鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

禁止訪問

大宅

pandacat_bb 寫道:
有個mami 24號同我講hold住個手袋, 已經通過電話約咗聽日交收架啦, 今日先通知我佢自己已經買咗個, 所以唔要個袋, 等我hold咗5日, 我仲要同我朋友交代, 因為我代我朋友放架, 好唔開心呀, 等我之前仲幫佢減咗$50 :-(

做買賣系咁 wo
咁都會激死
我日日都死幾次 lor
做買賣緊系以成交作實la
未成交,當吹水lor
該用戶已被刪除

子爵府

畀面勳章

首頁

尾頁