美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

Pretty House好不好,評價如何?口碑如何?

有無人試過?
D 美容師會否勁sell?
邊D療程正?

因為見有人賣她們的coupon,好平,想試下。

大宅

Re: Pretty House好不好,評價如何?口碑如何?

已經買左成萬蚊coupon, 但每次做完都sell
有時又sell吓我做d唔可以扣coupon既facial.
不過我諗間間美容院都係咁架啦 !
至緊要自己堅定.

洋房

Re: Pretty House好不好,評價如何?口碑如何?

有無D咩療程正呀?
有無試過做機減肥呀?得唔得?

我見到有人六折sell coupon,去做抵唔抵呀?

洋房

洋房

有無人去過?做機減肥得唔得?

洋房

有無人試過?

邊D療程正?

複式洋房

我以前曾經響粉嶺間pretty house join過佢地既facial同埋body massage course。最初跟我個美容師都ok,又唔係太hardsell,所以果時去做facial/massage都係一個享受。但佢走左之後,次次去做facial一路做一路sell我join唔同package。結果因為佢地啲人太煩,所以做剩一、兩次都無去完埋個course。

洋房

咁恐怖!

是否未做完自已手上的course就叫人買令一D package?

我晚晚見TVB 廣告,講到間野好似好好,好pro.

大宅

次次幫我做facial d 姐姐, 咪又係一路做一路sell, 我由得佢繼續推廣
到做完, 比個經理困我係個房度簽名, 又一路係咁sell, 我簽完名後, 唔理佢同佢講: 趕住揍阿囡, 跟住123拜拜

leafun 寫道:
我以前曾經響粉嶺間pretty house join過佢地既facial同埋body massage course。最初跟我個美容師都ok,又唔係太hardsell,所以果時去做facial/massage都係一個享受。但佢走左之後,次次去做facial一路做一路sell我join唔同package。結果因為佢地啲人太煩,所以做剩一、兩次都無去完埋個course。

男爵府

曾經撞入去試做....一入去就要你俾$先..then再話你知要等到幾多點先有位做....火起上黎話又唔早講,唔等呀...死leung叫等...我叫佢void左張單下次先黎試.....仲有下次咩....

別墅

如果你有用不完的錢, 你可以去幫襯

否則不要送羊入虎口
找死
caly

禁止訪問

該用戶已被刪除

洋房

有無可能做完1個減肥course就甩到身,唔再join佢地?
有無人試過join 1次就成功甩到身?

你地講到我好驚!

大宅

我有兩條c橋, 相信您係可以甩到身.

1) 做到個package 差唔多咁上吓完, 佢地sell您既時侯, 話自己將要移民, 做埋呢幾次就要離開香港, 同佢地講
(我試過用呢個美麗的謊言 , 成功擺脫個經理 )

2) 做到個package 差唔多咁上吓完, 佢地sell您既時侯, 話您打算幾個月後有bb, 第日生完bb再幫襯佢
(我試過同angel face用呢條橋)

moregoodideas 寫道:
有無可能做完1個減肥course就甩到身,唔再join佢地?

你地講到我好驚!

子爵府

2024年龍年勳章

我係Pretty House join facial & body massage 1年有多..佢地係hard sell架...每次都有唔同既野sell比你...但我覺得你忍得到咪ok lo.

我既經驗比大家參考下:
我join在course...約可做20次facial..到我做左5次後, 佢地就sell 你希望你地買多D course...又說這又說那...我說左一句話後, 佢地無再sell我了....

就係: 我點知你地公司會唔會close架..我唔會比定咁多錢你地買定D course...做完lee份course 才開另一份

男爵府

咁你仲join? 搵過第2間啦~

你地講到我好驚!

洋房

我試過「胡昏迷」,又話係美容界橋礎,點知咪

所以夜晚睇到宣傳易,真係好吸引! 講到好pro,D野(環境)好靚。

洋房

有無邊間可以推薦?

vickym 寫道:
咁你仲join? 搵過第2間啦~ [quote]

你地講到我好驚!
[/quote]

首頁

尾頁

跳至