跳至

首頁
23456...12

尾頁

複式洋房

Re: "心思心意"BB郵票已FULL(快交相及FORM)

gabrielmw,

我上星期五已寄左比你喇,但如果我再影到D靚D,可能要再麻煩你喇!! Tks.

別墅

I've taken more than 50 pictures for B in these 2 weeks. But still cannot pick one.
.

別墅

agneslam,

我收到啦, 但欠張聲名簽署, 你要再寄比我

洋房

6. Gloriamama (已交相, 未交form及聲名簽署)

hi gabriel:

我send咗支票及form及聲名簽給你好鬼耐,請問收到未?

[url=baby]baby[/url]

別墅

gabrielmw,

已轉數俾妳, 尚欠妳相片, 稍後再email俾妳, 唔該!

別墅

收到啦....

gloriamama 寫道:

6. Gloriamama (已交相, 未交form及聲名簽署)

hi gabriel:

我send咗支票及form及聲名簽給你好鬼耐,請問收到未?

複式洋房

hi gabrielmw,

其實我都send咗張form, 支票同聲名比你啦, 你收到嗎?

thanks

禁止訪問

陪月勳章

別墅

係31號呀

別墅

請問 (1) Cheung Fung Yee
(請告知小朋友名及關係, 你忘記貼相)
(2) 支票 Chan Sau Lin 是誰開的
(3) Yau Kwai Chun
(請問你 login bk名是誰, 你還聲明簽名)
(4) Yick Ka Ki Kathy
(請問你 login bk名是誰, 你入了數比我未呀, 如 入了請fax比我)

請你們寄form比我時,記得告知我你login bk的名

請各媽咪記得貼相及寫上小朋友名字及關係

以下是update資料, 如有錯請更正

A. BB位置
第一組
1. wing0919 (已交form, 欠相及聲名簽署)
2. reginefhk
3. caba (已交form及聲名簽署, 欠相)
4. FiFi618
5. NenNen
7. agneslam (全交)
8. gie_angie
9. kittyncat
10. AngieTinna (全交)
11. imchristy
12. rebeccawyc
13.Cheerful-BB
14. snowkingdom
15. Ruby05
16. gabrielmw

第二組
1. jw2005 (全交)
2. leemark (全交)
3. mcrl
4. duckduckB (全交)
5. babyjj (全交)
6.ivysham (相)
7.julianajie
8.fostermak
9.HippoHippo
10. wing
11.Mini-mummy (已交相, 未交form及聲名簽署)
12. jw2005(2)
13.vanessahiu
14.babymok
15.kikihoo
16. oscarmom

B. 郵票相片格式
1. 選擇質素良好的照片, 尺吋須符合郵票的實際大小比例(35毫米高 x 25毫米闊)
2. 相片一定要豎向, 唔可以橫向
3. 以jpeg 檔案形式儲存
4. 解像度需要300dpi或以上
5. 為統一美觀,提供照片最好為bb個人大頭照正面及側面各一張

C. 填寫訂購表格
每個媽咪必須填一份表格 (可在此下載):
表格內(A) 項 要填寫資料
1) 個人名稱 (媽媽本人名字)
2) I.D. no.
3) 地址
4) 電話

表格內(B) 項 加印圖像位置
請自行貼上 bb 一張 約 3cm x 4cm的相片
在相片隔離寫上bb名字 及 與申請人關係 e.g. 母女 or 母子

表格內(D) 項 簽署欄內簽名

另請在心思心意郵票特別訂製服務條款的版面右下角空位簽署 (必定要簽署)

因gabrielmw為負責人, gabrielmw要填寫一份聲名, 是你們全部已受權給gabrielmw用你們的bb樣子設計中間的大相, 所以請你們不要去郵局告gabrielmw,因為gabrielmw要負上法律責任

D. email 和郵寄
1. deadline: 15/8
2. 相片檔案: 一張正面(同表格內(B)一樣)和一張側面(中間全部bb), 請 email 到 [email protected], with bk login name and contact phone no.
3. 付款: 請用支票 (大家都可以有記錄):$156.25, 支票抬頭:Wong Yuk Yan
4. 郵寄地址: 旺角道33號凱途發展大廈601室
5. 交收: 聚會見面或旺角地鐡站
如有問題可 pm gabrielmw

[/quote]

別墅

別墅

(4) Yick Ka Ki Kathy
(請問你 login bk名是誰, 你入了數比我未呀, 如 入了請fax比我)

A. BB位置
第一組
4. FiFi618 (相)
5. NenNen
15. Ruby05

第二組
3. mcrl
7.julianajie (相)
8.fostermak
10. wing
11.Mini-mummy (已交相, 未交form及聲名簽署)
12. jw2005
14.babymok
15.kikihoo

B. 郵票相片格式
1. 選擇質素良好的照片, 尺吋須符合郵票的實際大小比例(35毫米高 x 25毫米闊)
5. 為統一美觀,提供照片最好為bb個人大頭照正面及側面各一張

C. 填寫訂購表格
2) I.D. no.
3) 地址
4) 電話

在相片隔離寫上bb名字 及 與申請人關係 e.g. 母女 or 母子

另請在心思心意郵票特別訂製服務條款的版面右下角空位簽署 (必定要簽署)

因gabrielmw為負責人, gabrielmw要填寫一份聲名, 是你們全部已受權給gabrielmw用你們的bb樣子設計中間的大相, 所以請你們不要去郵局告gabrielmw,因為gabrielmw要負上法律責任

2. 相片檔案: 一張正面(同表格內(B)一樣)和一張側面(中間全部bb), 請 email 到 [email protected], with bk login name and contact phone no.
3. 付款: 請用支票 (大家都可以有記錄):$156.25, 支票抬頭:Wong Yuk Yan

[/quote][/quote]

別墅

gabrielmw,

我上次聽Talk時已交Form同聲名簽署俾妳架啦!重差相未email俾妳幫我改size, 過兩日再e俾妳啦!唔該!

Yick Ka Ki Kathy (kikihoo)

別墅

kikihoo,

記得啦..因為冇寫bk name 所以唔知是誰, 但你入數比我未呀, 入了就fax比我啦

A. BB位置
第一組
4. FiFi618 (相)
5. NenNen
15. Ruby05

第二組
3. mcrl
7.julianajie (相)
8.fostermak
10. wing
12. jw2005
14.babymok
15.kikihoo ((未交相, 已交form及聲名簽署)

B. 郵票相片格式

C. 填寫訂購表格
2) I.D. no.
3) 地址
4) 電話

[/quote][/quote][/quote]

別墅

gabrielmw,

妳俾個fax no.同email address 我呀!我fax番張轉數紙同email相俾妳呀!唔該!

大宅

gabrielmw

Pls. check pm, thx

別墅

FAX NO. 2889 0241
email : [email protected]

kikihoo 寫道:
gabrielmw,

妳俾個fax no.同email address 我呀!我fax番張轉數紙同email相俾妳呀!唔該!

大宅

gabrielmw,

係唔係可以 fax 張 form 同入數paper?
同 email 相比妳?

如是, 點入數?

Sorry since I need to go to Demark for a week so that I don't have time to meet with you as I originally planned to do so.

Thanks,
Ruby05.

gabrielmw 寫道:

[quote]
kikihoo 寫道:
gabrielmw,

[/quote]

別墅

Form唔可以fax比我呀, 入數都可以, 我pm a/c no. 比你

Ruby05 寫道:
gabrielmw,

係唔係可以 fax 張 form 同入數paper?
同 email 相比妳?

如是, 點入數?

Sorry since I need to go to Demark for a week so that I don't have time to meet with you as I originally planned to do so.

Thanks,
Ruby05.

[quote]
gabrielmw 寫道:

[quote]
kikihoo 寫道:
gabrielmw,

[/quote][/quote]

別墅

gabrielmw,

已fax及email俾妳, please check. Thanks!

首頁
23456...12

尾頁

跳至