興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

how to download 倉頡 & 速成

how to download 倉頡 & 速成
TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

侯爵府

畀面勳章

Re: how to download 倉頡 & 速成

唔使單撈...!

control panel > regional & language option...

(click image to view full size)

where "ChangJie" is 倉頡 & "Quick" is 速成 既chinese input!

子爵府

ChunChun_Daddy :

input language not 倉頡 & 速成 :-(
how can i do :-(
TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

侯爵府

畀面勳章

Mrs.Chan 寫道:
input language not 倉頡 & 速成 :-(

要add返至有丫嘛!
你無睇到果幅圖咩??

民房

为何我的日期和时间在每次关机后,都会变成2003年1月,然后要手动修改到2006年的呢?请赐教!谢谢!
http://cndesk.com/new/kt/om/dsn/32.jpg :party:

大宅

ChunChun_Daddy 寫道:
[quote]
Mrs.Chan 寫道:

要add返至有丫嘛!
你無睇到果幅圖咩?? [/quote]

u r always a good man.....C.C.D.

侯爵府

畀面勳章

8899,

余此言差矣...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至