跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

點算好呀????

我囡呢2日好鍾意趴係到訓....等佢訓著後我幫佢轉番身,轉頭又見佢趴番係到訓~我留意到佢係訓左覺都會轉身
搞到我呢2晚時時刻刻都好驚佢焗親 :-( :-(

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 點算好呀????

我個女間唔中都會扒係到訓,我會伸隻手去"朗"一"朗"佢 !

子爵府

三個白白豬 寫道:
我個女間唔中都會扒係到訓,我會伸隻手去"朗"一"朗"佢 !
最慘係我反番轉佢,過一陣佢自己又反身~我睇住佢係訓緊覺都反身果下恐怖 我驚佢焗親呀 :-(

別墅

咁你不如試吓俾個側睡枕, 俾佢"朗"一"朗"試吓啦

等待驗證會員

再唔係, 用d 枕頭頂住佢個身....唔好俾枕頭佢訓.... 而家亞囡夜晚訓覺係無用枕頭ga.. 係日頭先用咋....

子爵府

我已經搵個lam 枕頂住架喇,但係佢死都要轉..
p.s.佢係訓bb 籃,無咩空間~比起細size既bb床細dd,比普通bb籃大好多!

洋房

你可以試吓用個夾夾住佢個手袖,如果佢經常轉向右,你就夾佢左手面,好 work ,我阿B都係咁,這樣做,佢就轉唔到,try

子爵府

[quote]
musichole 寫道:
你可以試

洋房

buy it in Jusco,問那些職員,用來夾被果隻,但唔好買有彈性,例如我阿b習慣向右轉,我就夾住佢隻左手袖,夾係件衫袖度,佢用唔到力,就轉唔到,try try, 好work

子爵府

musichole 寫道:
buy it in Jusco,問那些職員,用來夾被果隻,但唔好買有彈性,例如我阿b習慣向右轉,我就夾住佢隻左手袖,夾係件衫袖度,佢用唔到力,就轉唔到,try try, 好work

ok~唔該哂你呀

首頁

尾頁

跳至