跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

想追多個嗎?

我就想追多個豬,但老公話我身子唔好,+埋而家湊一個都咁"呢"hir,佢就 say "no",話等奀豬大d先再講喎 !
我仲諗住一次過辛苦晒添,二來豬仔又可以多個細佬或妹妹一齊玩麻 !

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 想追多個嗎?

我會呀~老公想要多個囝囝~家姐可以照顧細佬
不過理想係2年後,但係順其自然啦~有左咪生囉

大宅

唔會啦!兩個夠晒數!依家湊佢地都好le hair! 如果佢地係囝囝可能都會想生個囡(因為我同老公都好鍾意女仔)

伯爵府

rayeu160 寫道:
唔會啦!兩個夠晒數!依家湊佢地都好le hair! 如果佢地係囝囝可能都會想生個囡(因為我同老公都好鍾意女仔)

我都想"兩個就夠晒數" bb大時,有起咩事都有相有量麻 ! 如果得自己一個好慘架 :-(

等待驗證會員

夠咯... 雖然我已經俾人話我會有4個小朋友... 但係暫時兩個就夠晒數.....

伯爵府

ardnas65 寫道:
夠咯... 雖然我已經俾人話我會有4個小朋友... 但係暫時兩個就夠晒數.....

點解話你有四個嘅

等待驗證會員

我呢d c9去搵人"算命", 我睇過4個, 有3個都話我會有4個細路......
三個白白豬 寫道:
點解話你有四個嘅

伯爵府

我上兩年係美食節到咪有個攤位話幫人免費算命,佢話我一係生三個,轉頭又話五個添啦,豬咩,而家呢個年代點生五個呀

等待驗證會員

哈哈... 但係您個名真係有個豬字woh... 哈哈....
三個白白豬 寫道:
我上兩年係美食節到咪有個攤位話幫人免費算命,佢話我一係生三個,轉頭又話五個添啦,豬咩,而家呢個年代點生五個呀

男爵府

如無意外都唔會啦~ 因為老公話有囡萬事足喎~ 因為我地兩個都只鍾意女唔鍾意仔呀~
不過我以前都睇過幾次相話我會有三個仔女喎~
而且我阿婆生過孖胎, 如果我再生既話我都驚會應驗咗, 生一對孖咪有3個仔女囉~ 不過如果真係既話到時負擔唔到呀~

伯爵府

咁又係喎,追追下,追左對孖黎都唔知點算 !
因我老公有對孖仔細佬 !

子爵府

三個白白豬 寫道:

我老公個爺爺都係孖b黎的.我都驚如果想追囝會起孖
人地話"隔代遺傳"嘛

等待驗證會員

如果隔代遺傳... 應該係您老公個代已經係孖......
teresa621 寫道:
[quote]
三個白白豬 寫道:

人地話"隔代遺傳"嘛 [/quote]

子爵府

所以我初初有左時(未睇e生)
我99都話有咁既可能~
呢胎唔係如果下一胎係都唔知點算
我覺得2個就夠哂數(囝囡都無咩所謂,不過老公想追個囝)
ardnas65 寫道:
如果隔代遺傳... 應該係您老公個代已經係孖...... [quote]
teresa621 寫道:
[quote]
三個白白豬 寫道:

人地話"隔代遺傳"嘛 [/quote][/quote]
該用戶已被刪除

男爵府

PLATINUM
幾歲先係高齡產婦?
我真係無CONCERN過黎個問題﹐後而怕修身姐
而家唔敢林追多一個既問題,等君君既積水問題解決左先,
如果係我都會30歲前生,仲有幾年MA,

該用戶已被刪除

珍珠宮

我已有兩個仔, 應該都唔會再生了.

Platinum,
me2啦!!! 肥到水呀!! 典算!!?? :-( :-(
該用戶已被刪除

伯爵府

Platinum 寫道:
macca,

你都話有2個BB, 肥左都唔出奇丫... 但係我第1胎都已經收唔到身... :-( :-( :-( 同事仲笑我, 叫我不如生多個先修身啦, 反正而家都咁似大肚...

我都係呀,以前 d 衫一件都著唔呀

首頁

尾頁

跳至