意見反饋
義工
[2006年] 組織一個06年3月出生的BB生日會

洋房

國民生產總值:37

組織一個06年3月出生的BB生日會

我地個BB都係3月出生,等佢地一歲時開一個生日會,全部同樣大,我想佢地會玩得好開心,有無媽咪有興趣join together??
三月二日St. Teresa出世. 重3.3KGS,5個月大今日重8.17KGS.

伯爵府

國民生產總值:18910

2018勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 組織一個06年3月出生的BB生日會

玩完個半歲先啦 !

洋房

半歲有乜function呀?
三月二日St. Teresa出世. 重3.3KGS,5個月大今日重8.17KGS.

伯爵府

2018勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

唔知喎,而家仲報緊名-->半歲扒地<--你有咩好提意

洋房

而家有幾多人報名呀?點報名呀?係D乜野形式既party呀?有乜提意已經ok架?最緊要係有無場地呢??

伯爵府

你可以按入此處,便可看到-->半歲扒地<--

複式洋房

國民生產總值:442

複式洋房

我遲了但好想參加!

複式洋房

點入錢架,我可以即刻入返

伯爵府

https://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=721105&forum=148&54
呢到有扒地詳細資料,報名快截止了.所以要快些入數呀 !

男爵府

國民生產總值:9853

我都有興趣參加06年3月bb生日會.

民房

國民生產總值:9

我都有興趣參加生日會, 什麼型式?

大宅

國民生產總值:1172

等我地搞完個半歲先,睇下玩完之後有咩唔好既,係一歲果時就搞好 d ...放心我地一定會搞一歲既,到時會搞大d,你地記得參加呀 !!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.